Povestea gemenilor care s-au născut în zile și ani diferiți

Deşi s-au născut la diferenţă de o jumătate de oră, o pereche de gemeni au date de naştere diferite şi, mai mult, sunt născuţi în ani diferiți.
  • Publicat:
Povestea gemenilor care s-au născut în zile și ani diferiți

Eve Humphrey, o tânăra în vârstă de 34 de ani, a spus că a mers la Spitalul Virtua Voorhees din Voorhees, New Jersey, cu o zi înainte pentru a naște, dar a fost trimisă acasă după o alarmă falsă. S-a întors a doua zi după ce i s-a rupt apa.

Până seara, femeia era în travaliu. Cuplul l-a întâmpinat pentru prima dată pe copilul Ezra la ora 23:48. pe 31 decembrie, în timp ce fratele său geamăn Ezekiel s-a născut la 12:28 a.m. pe 1 ianuarie, adică băieții nu s-au născut doar în zile diferite, ci și în ani diferiți, unul în 2023 și celălalt în 2024.

Gemeni născuți în SUA, aduși pe lume în ani diferiți

Ezra, care era cunoscut drept copilul A, s-a născut cântărind 6 kilograme. Pe de altă parte, Ezechiel, cunoscut ca bebelușul B, s-a născut cântărind 4 kilograme. Gemenii au sosit mai devreme de data scadenței de 26 ianuarie, la câteva zile după ce au atins pragul de 36 de săptămâni.

„Au deja personalități foarte diferite și arată și diferit ”, a spus Eve Humphrey, adăugând că Ezra pare a fi mai calm, în timp ce Ezekiel este mai energic.

Familia speră ca Eve Humphrey să fie externată cat mai curand din spital, când gemenii se vor alătura apoi fratelui lor mai mare Ezechia, care întâmplător va împlini 3 ani pe 3 ianuarie.

„Se descurcă foarte, foarte bine. Mănâncă bine, toate semnele arată bine, așa că sunt cu siguranță optimiști că vom putea merge acasă”, a spus Billy Humphrey, soțul femeii.

„Aștept cu nerăbdare să împărtășesc zilele de naștere împreună și să sărbătorim împreună și tot ceea ce arată”, a mai adăugat el.

FOTO: Shutterstock, SURSA: CNN

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”