O polițistă din Teleorman a devenit virală pe Facebook, după ce s-a îmbrăcat „adecvat” pentru o misiune la bâlci

O tânără polițistă din județul Teleorman a devenit virală pe Facebook și este cercetată de șefi, după ce s-a îmbrăcat "adecvat" pentru o misiune la un bâlci din Roșiori de Vede.
  • Publicat:
O polițistă din Teleorman a devenit virală pe Facebook, după ce s-a îmbrăcat

Polițista a fost filmată și fotografiată la un bâlci organizat în municipiul Roșiori de Vede, județul Teleorman, luni, 2 septembrie 2024.

Bărbatul, care a filmat-o și a fotografiat-o pe polițistă, iar apoi a publicat imaginile pe Facebook, a fost surprins de modul în care aceasta era îmbrăcată, dar și de atitudinea ei.

În imagini se vede cum polițista, îmbrăcată „adecvat” pentru bâlci, respectiv în pantaloni tip dockers și adidași de culoare crem, cu pistolul la brâu și o vestă cu inscripția „POLIȚIA”, fumează pe marginea unui drum, lângă un coleg, și bea o sticlă de suc.

Imaginile, publicate și de presă, au ajuns și în atenția șefilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Teleorman, care au anunțat că o anchetă a fost deschisă.

”Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la ţinuta şi atitudinea unui agent de poliţie, aflat în timpul programului la bâlciul din municipiul Roşiori de Vede, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate, conducerea inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de poliţistul în cauză, urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsuri corespunzătoare”, se arată într-un comunicat emis astăzi de IPJ Teleorman.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”