Dieta Valentinei Pelinel la 43 de ani, după două nașteri. Cum se menține în formă soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea, are o siluetă de invidiat, cu toate că are trei copii. Fostul fotomodel respectă cu sfințenie un regim alimentar.
  • Publicat:

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase femei din România. Blondina reușește să se menține într-o formă de zile mari și impresionează de fiecare dată cu aparițiile sale. Partenera lui Cristi Borcea a dezvăluit care este secretul pentru a arăta atât de bine la 43 de ani.

Valentina Pelinel este mamă a trei copii. Fostul model a avut o sarcină cu un singur copil și ulterior una gemelară.

Dieta Valentinei Pelinel la 43 de ani

După ce a devenit mamă, ea și-a recăpătat rapid silueta dinainte de sarcină, iar mulți s-au întrebat cum a reușit. Vedeta tv rămăsese cu un surplus de grăsime, dar a scăpat rapid de el.

„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit. Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg.

La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an.”, spunea Valentina pentru actualitate.net. 

Face sport și ține un regim alimentar strict

Pentru a-și menține greutatea, soția lui Borcea face sacrificii. Fostul model a spus că ține un regim alimentar, adică mănâncă din patru în patru ore, mesele fiind compuse din legume, fructe, brânzeturi slabe și carne albă. În plus, face și sport regulat.

„Am reușit să slăbesc cu un regim alimentar și de viață echilibrat. Cât am ținut dieta, am mâncat din patru în patru ore. Aveam pe zi legume, 400 de grame de fructe, brânzeturi slabe, 200 grame de carne albă și mult sport.

Adică mănânc orice, dar mențin o balanță. Nu poți să faci de capul tău, să zici că nu mai mănânci nimic sau că mănânci doar un aliment. Asta e crimă. Apoi, cu ajutorul profei, Luminița Niculescu, am mers în paralel cu un program de sport care m-a ajutat să ajung la rezultatele dorite. Fac sport 5 zile pe săptămână, câte o oră pe zi, cu pauză în weekend.”, a precizat Valentina Pelinel.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”