„Ar trebui să-ți fie rușine!”. O asistentă a fost certată de o femeie pentru cum a mers îmbrăcată într-un magazin

O asistentă a povestit cum s-a simțit în momentul în care a fost certată de o femeie, într-un magazin, pentru felul în care era îmbrăcată.
  • Publicat:

Asistenta în vârstă de 38 de ani, din Australia, a povestit că a rămas șocată și confuză după ce o altă femeie a comentat despre ținuta ei în timpul unei vizite într-un magazin.

Hayli Hooper a mers la un magazin Kmart pentru a cumpăra articole pentru casă, iar înainte fusese la sala de sport, astfel că era îmbrăcată cu un sutien sport roșu, pantaloni scurți roz cu adidași asortați și o pălărie.

Asistenta a declarat că se afla în apropierea magazinului de îmbrăcăminte pentru femei, când o femeie de aceeași vârstă, care avea un copil de mână, s-a luat de ea din senin.

„S-a uitat la mine de sus în jos, a apucat mâna copilului și mi-a spus: Ar trebui să-ți fie rușine, acoperă-te!”, a povestit Hayli.

Femeia furioasă a tras apoi copilul de mână și a plecat, potrivit DailyMail.

„Mi-a luat o clipă să-mi dau seama ce a spus! Am fost șocată, la doar 50 de metri distanță era zona de îmbrăcăminte activă. Întreaga mea ținută era de la Kmart, cumpărată cu o lună înainte. Cât de imbecil – dacă doamna ar fi pus vreodată piciorul într-o sală de sport, și-ar fi dat seama că era o ținută absolut normală. Tot ce se putea vedea era un centimetru din stomacul meu și pantaloni scurți de lungime normală pentru bicicliști, iar eu nu pot evita faptul că am sâni mari.

Cum sunt eu imaginea negativă aici? Cineva care este în formă și sănătos. Sincer, modul în care a spus-o a fost la fel ca și când m-ar fi scuipat”, a mai precizat asistenta.

Sursa foto: Hayli Hooper / Instagram.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”