Ilie Dumitrescu, secretele care îl mențin în formă la 55 de ani: Dietă sănătoasă, disciplină și…băuturi de calitate

Ilie Dumitrescu, fostul internațional român, arată impecabil la 55 de ani datorită unui stil de viață disciplinat și unei diete stricte. Ce consumă fostul fotbalist?
  • Publicat:
Ilie Dumitrescu, secretele care îl mențin în formă la 55 de ani: Dietă sănătoasă, disciplină și...băuturi de calitate

La vârsta de 55 de ani, fostul internațional român Ilie Dumitrescu continuă să impresioneze prin forma sa fizică impecabilă. Într-o serie de interviuri recente, fostul fotbalist a împărtășit detalii despre stilul său de viață sănătos, dieta riguroasă și obiceiurile care îl ajută să se mențină în formă.

Secretul lui Ilie Dumitrescu

Unul dintre secretele lui Dumitrescu este alimentația atent aleasă. Acesta a dezvăluit că nu consumă carne, zahăr sau lactate și preferă peștele, fructele de mare și legumele.

„Îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume”, a declarat Dumitrescu, pentru okmagazine.ro.

De asemenea, unul dintre preparatele sale preferate este carpaccio, un aperitiv italian pe bază de carne crudă, dar în varianta lui preferată, acesta include pește sau fructe de mare.

„Dacă tot m-ai provocat, îți spun că, la miezul nopții, mănânc carpaccio,” a spus el cu umor.

Secretul său – băuturile de calitate

În ceea ce privește băuturile, fostul fotbalist susține că a stat departe de vicii și preferă să savureze doar băuturi de calitate:

„Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO”.

Această atenție la detalii face parte din stilul său de viață disciplinat, care l-a ajutat să se mențină într-o formă de invidiat chiar și la 55 de ani.

Deși este admirat pentru aspectul său fizic, Dumitrescu susține că nu pune accent pe imaginea sa publică.

„Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci nu excelez fizic. Nu îmi place de mine,” a spus el cu modestie, pentru sursa citată mai sus.

Sursă foto – Instagram

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”