„Gardă eternă ușoară!”. O cunoscută doctoriță din Iași a fost găsită moartă, de o prietenă, în București

O cunoscută doctoriță din Iași, profesoară la Universitatea de Medicină și Farmacie, a fost găsită moartă, în camera unui hotel din București.
  • Publicat:

Dr. Gabriela Ștefănescu și-a pierdut viața în condiții misterioase, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un hotel din București, la scurt timp după ce a susținut o prezentare la Simpozionul Național de Boli Intestinale și Inflamatorii.

În vârstă de 56 de ani, dr. Gabriela Ștefănescu a mers în camera sa de hotel, vineri seara, după prezentarea de la simpozion, iar a doua zi nu a mai răspuns la telefon sau la mesaje, astfel că prietena sa cea mai bună a intrat în cameră și a găsit-o fără viață.

Moartea sa subită rămâne un mister pentru colegii medici, mai ales că nu era cunoscută cu afecțiuni cronice și nici nu au fost găsite urme de violență pe corpul ei.

Trupul neînsuflețit al doctoriței a fost dus la IML București pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza morții, iar poliția a deschis un dosar penal.

Medicii din Iași au transmis mesaje emoționante, în postări pe rețelele de socializare, după aflarea veștii morții subiecte a doctoriței Gabriela Ștefănescu.

Doctorii de la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Iași și-au luat adio printr-un mesaj emoționant: ”Gardă eternă ușoară, dragă Gabi!”.

Sursa foto: Facebook.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”