Horoscop 19 septembrie 2024. Săgetătorii au nevoie de odihnă, Peștii se izolează

Horoscop 19 septembrie 2024. Dacă nativii Săgetător au nevoie de odihnă, Peștii aleg să se izoleze pentru a-și pune ordine-n gânduri.
  • Publicat:
Horoscop 19 septembrie 2024. Săgetătorii au nevoie de odihnă, Peștii se izolează
Horoscop 19 septembrie 2024. Săgetătorii au nevoie de odihnă, Peștii se izolează

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Berbec

Cauți, explorezi și scoți la lumină adevărurile care ți-au scăpat în trecut. Simți o nevoie urgentă de a ști și de a-ți defini obiectivele. Pentru a susține această energie, asigură-te că te odihnești suficient și faci exerciții fizice. Nu are rost să arzi lumânarea la ambele capete! Când te simți epuizat, întreabă-te serios, de ce? Ești implicat într-un fel de auto-sabotaj? Fulgii de ovăz la micul dejun sunt o modalitate excelentă de a te ancora; ovăzul echilibrează tendința de a fi extrem.

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Taur

Uneori simți o stare de tristețe sau depresie. Concentrează-te acum pe relaxarea corpului tău. O clasă de stretching de două ori pe săptămână te va transforma într-o altă persoană, promit. Cu cât îți relaxezi mai mult corpul, cu atât există mai multe posibilități de expansiune în viața ta.

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Gemeni

În sfârșit vrei să te concentrezi mai mult pe bunăstarea ta. Ești cunoscut pentru faptul că te concentrezi pe binele mai mare, în timp ce uneori ignori grav personalul, pe cel de acasă, persoana care se uită la tine în oglindă. Înțelegi unde vreau să ajung? Oprește-te din a salva lumea și fă un antrenament bun. Și fii atent la ceea ce încearcă să-ți spună corpul tău.

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Rac

Nimic nu poate să-ți ridice sufletul ca un suc proaspăt cu mult ghimbir. Sezonul acesta, răsfață-te cu una dintre cele mai mari invenții create de om: un storcător. Dacă nu ți-ai făcut niciodată propriul suc, te așteaptă o surpriză plăcută. Dacă l-ai gustat doar la restaurant, vei experimenta noi adâncimi ale iubirii de sine când îl vei bea în intimitatea propriei tale bucătării sau, îndrăznesc să spun, în cadă. Morcov, măr și rădăcină de ghimbir este un amestec minunat.

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Leu

Întotdeauna apare o anumită rezistență când se introduce o schimbare. Cursul unui râu nu se modifică fără câteva bătălii între substanțe! Acesta este un proces natural: lasă partea din tine care nu vrea să schimbe un obicei sau care nu vrea să se deschidă și să fie expusă să-și spună punctul de vedere, complet și deplin. Apoi întreabă-te: cine e șeful? Trebuie luată o decizie pentru ca orice proces să merite. Mersul pe jos este un exercițiu bun pentru a te gândi la asta.

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Fecioară

S-ar putea să te simți în conflict în acest moment între a ști ce vrei să faci și a strânge resursele necesare pentru a face să se întâmple. Cheia este de fapt să LAȘI să se întâmple! Acum este momentul pentru planificare și muncă interioară liniștită. În lumea de astăzi, care funcționează 24/7, pierdem contactul cu progresia naturală a lucrurilor și ne simțim blocați de proces, frustrați de așteptare și nesatisfăcuți de speranță. Dacă vrei să vezi o schimbare imediată, dublează-ți aportul de apă și vezi ce se întâmplă!

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Balanță

Natura ta creativă este hrănită de exercițiile aerobice. Activități precum alergatul, înotul și yoga îți vor întări plămânii și îți vor îmbunătăți energia vitală. A-ți oferi ceea ce ai nevoie poate deveni o dezbatere dacă îți permiți ca regimurile de dietă și exerciții fizice să rămână nestructurate. Mintea ta va porni o discuție cu „geamănul tău rău” despre ce ai nevoie cu adevărat. Poate suna așa: „Biscuiți cu ciocolată? Alergare? Biscuiți cu ciocolată? Alergare?” Fă-ți un program și respectă-l.

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Scorpion

Unele zile pur și simplu nu vor merge foarte bine și nu te poți învinui pentru asta! Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te ții de ceea ce știi. Știi, de exemplu, că opt pahare de apă reprezintă minimul zilnic (poți dubla dacă dorești). De asemenea, știi că timpul personal este important pentru tine (chiar dacă pretinzi că nu este). Indiferent de surprizele pe care le poate aduce ziua, găsește confort în lucrurile bune pe care le poți face mereu pentru tine.

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Săgetător

Ai un mod de a scoate ce e mai bun din fiecare situație, cel puțin la suprafață. Poți, de exemplu, să-i convingi pe ceilalți că te distrezi de minune, deși în realitate ești îngrijorat. Poți chiar să te păcălești că te simți bine, atâta timp cât toate privirile sunt pe tine. Dar, din păcate, nu îți poți păcăli corpul. Îi oferi corpului tău ce are nevoie pentru a străluci cu adevărat? Dacă te-ai forțat în ultima vreme, cel mai probabil ai nevoie de odihnă.

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Capricorn

Tema ameliorării suferinței se aplică și altor aspecte ale vieții tale. Durerile de spate, gât, durerile de cap pot fi ameliorate cel puțin parțial prin creșterea cantității de apă pe care o bei și printr-un antrenament ocazional de yoga. Acestea sunt recomandări simple, dar profunde.

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Vărsător

Ziua de azi te încurajează să renunți la orice consum de alimente dăunătoare sau calorii goale. Este, de asemenea, un moment bun pentru post și purificare. Dacă poți, un post cu sucuri este o modalitate minunată de a-ți purifica corpul. Dacă postul este exclus, verifică unele dintre combinațiile de curățare pe bază de plante disponibile online sau la magazinul de produse naturiste.

Horoscop 19 septembrie 2024 pentru Pești

Energia de azi te face predispus să îți exprimi gândurile prematur, dezvăluind idei înainte de a fi cu adevărat pregătite, poate chiar rănindu-te pe tine sau pe altcineva. În loc să te îngrijorezi de daunele pe care le-ai putea provoca, încearcă să te izolezi puțin în următoarele zile. Retrage-te în mintea ta cu o practică de meditație, precum yoga sau alt exercițiu care îți permite să-ți cunoști starea de spirit. Integrează-ți sentimentele prin exerciții fizice. Trăim într-o „cultură a vorbitului,” deși uneori nu e prea mult de spus.

Foto: shutterstock

Sursă: https://www.horoscope.com/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”