Victoria Beckham, dezvăluiri despre relația intimă cu David Beckham: „Sunt extrem de norocoasă”

Victoria Beckham a dezvăluit detalii intime despre relația ei de 25 de ani cu David Beckham, într-un interviu lipsit de inhibiții.
  • Publicat:
Victoria Beckham, dezvăluiri despre relația intimă cu David Beckham:

Victoria Beckham, fosta membră a trupei Spice Girls și soția legendarului fotbalist David Beckham, a acordat un interviu deschis și lipsit de inhibiții, în care a vorbit sincer despre relația sa de peste două decenii cu soțul ei.

Cuplul Beckham a fost mereu în atenția publicului, fiind considerat unul dintre cele mai solide și influente perechi din lumea showbizului și a sportului. Cu toate acestea, rareori au discutat în detaliu despre aspectele intime ale căsniciei lor. Până acum.

Detalii din dormitorul familiei Beckham

Într-un interviu recent, Victoria Beckham a oferit detalii inedite legate de viața sa privată, vorbind despre cum reușește să mențină pasiunea vie, chiar și după 25 de ani de relație.

„Încă am o viață sexuală foarte bună cu David,” a declarat Victoria, fără ezitare.

Fosta cântăreață și actual designer de modă a recunoscut că, în fiecare seară, se bagă în pat alături de David și că acesta are o atracție irezistibilă.

David este un bărbat bine proporționat. Cred că s-a văzut asta în reclamele lui. Încă îl găsesc extrem de atrăgător,” a adăugat Victoria, subliniind faptul că, deși trecerea anilor poate diminua flacăra în multe cupluri, pentru ei, lucrurile au rămas la fel de intense.

Ea a menționat și câteva detalii picante din viața lor privată, dezvăluind că preferă să nu poarte nimic în pat, însă David, grijuliu și atent la detalii, i-a cumpărat lenjerie de la faimosul brand Agent Provocateur.

Decorul extravagant din casa Beckham

Printre alte dezvăluiri, Victoria a vorbit despre designul extravagant al casei lor, descriind o cameră cu imprimeu leopard și un tavan cu oglindă – elemente ce par să contribuie la menținerea unei atmosfere romantice și aventuroase. Dormitorul principal, însă, rămâne un spațiu elegant și clasic, cu un pat cu baldachin din stejar vechi.

Victoria a subliniat că, în ciuda programelor lor încărcate și a vieții sub ochii publicului, ei au reușit să își creeze o intimitate protejată, care a devenit fundamentul căsniciei lor.

David Beckham, soțul și tatăl ideal

Dincolo de detaliile intime, Victoria nu s-a sfiit să laude și calitățile umane ale soțului ei. Ea l-a descris pe David ca fiind „cel mai minunat soț și un tată fantastic”, evidențiind cât de implicat este acesta în viața copiilor lor – Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

„David este o adevărată inspirație pentru noi toți. Este extrem de muncitor și un model pentru ceilalți bărbați. Sunt extrem de norocoasă să-l am ca suflet pereche,” a spus Victoria, adăugând că sprijinul reciproc și valorile comune le-au permis să depășească toate obstacolele pe care viața de vedetă le-a adus în calea lor.

Cum au reușit să reziste tentațiilor și scandalurilor

Căsnicia celor doi a fost, de-a lungul timpului, subiectul multor speculații și scandaluri mediatice. Totuși, Victoria și David au reușit să depășească momentele dificile, rămânând uniți și susținându-se reciproc. Victoria a subliniat că, deși au existat tentații și presiuni uriașe din partea publicului și a presei, cheia succesului lor a fost comunicarea sinceră și respectul reciproc.

„Nu există o rețetă perfectă pentru o relație de succes. Dar ceea ce a funcționat pentru noi a fost să ne concentrăm pe familie și să nu lăsăm zvonurile să ne afecteze. Suntem împreună de 25 de ani și ne iubim la fel de mult ca în prima zi,” a afirmat Victoria.

Viața de familie și echilibrul dintre carieră și viața personală

Chiar dacă amândoi au cariere extrem de solicitante, Victoria și David Beckham au reușit să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală. După retragerea din fotbal, David a continuat să fie implicat în diverse proiecte și afaceri, iar Victoria și-a construit un adevărat imperiu în lumea modei. Cu toate acestea, ambii au pus mereu familia pe primul loc, asigurându-se că timpul petrecut împreună cu copiii lor este prioritar.

„Ne organizăm foarte bine. Copiii sunt prioritatea noastră. Încercăm să fim alături de ei la evenimentele importante din viața lor și să ne sprijinim reciproc în momentele cheie,” a explicat Victoria Beckham pentru DailyMail.

Sursă foto – Profimedia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”