Horoscop 20 septembrie 2024. Taurii se implică în situații sociale, Balanțele stabilesc limite

Horoscop 20 septembrie 2024. Dacă Taurii se implică în situații sociale, nativii Balanță stabilesc limite.
  • Publicat:
Horoscop 20 septembrie 2024. Taurii se implică în situații sociale, Balanțele stabilesc limite
Horoscop 20 septembrie 2024. Taurii se implică în situații sociale, Balanțele stabilesc limite

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Berbec

Pentru a-ți menține energia în această perioadă, este important să fii atent la consumul de lactate (lactatele încetinesc metabolismul). Mersul pe jos și alergatul te vor ajuta să elimini „energia balast”, dar asigură-te că îți întinzi bine partea inferioară a corpului înainte de a te angaja în aceste activități, deoarece șoldurile și coapsele sunt zone sensibile pentru persoanele active. Ficatul este suprasolicitat din cauza stilului de viață agitat de astăzi, așa că folosește armurariu (tinctură de plante) în ceai pentru a-l curăța, aproximativ 15 picături per ceașcă.

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Taur

S-ar putea să te simți subapreciat în această perioadă. Încearcă să alini acest sentiment prin a te apropia de alții. Nu trebuie să mergi la oameni și să le spui: „Apreciază-mă!” Acesta este departe de stilul tău. Totuși, trebuie să începi să ieși mai des. Chiar dacă e doar pentru o oră, implică-te în mai multe situații sociale (lucru care va deveni din ce în ce mai ușor în lunile următoare). Vorbește despre ceea ce faci și lasă oamenii să-ți cunoască gândurile și sentimentele.

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Gemeni

Vei beneficia de pe urma consumului de pește în loc de carne ori de câte ori este posibil. Uleiul de pește are efecte extrem de benefice asupra unghiilor și părului și nu solicită sistemul digestiv așa cum o face carnea roșie. Bucură-te de lucrurile mai ușoare în viață: legume proaspete, tofu, produse din soia și ceaiuri din plante. Chiar dacă faci aceste înlocuiri doar o dată pe săptămână, vei beneficia pe termen lung de acest efort. Ai încercat vreodată o rețetă de pește sau tofu? Încearcă!

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Rac

Ești genul de spirit pe care John Lennon l-a avut în minte când a scris melodia „Imagine”. Lumea ideală care este mereu la un pas de noi, unde toate lucrurile trăiesc în armonie, este locul în care vrei cu adevărat să fii. Astfel, nu ești străin de suferință aici pe Pământ. Suferința emoțională afectează negativ sistemul imunitar, și viceversa. Pentru a-ți „întări” sistemul imunitar, păstrează puțină echinaceea în casă și adaugă 8-10 picături în ceaiul de seară.

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Leu

Poți organiza viața ta în funcție de nevoile tale, opțiunile sunt acolo pentru a fi luate. Dacă vreodată planetele te-au încurajat să realizezi că ești la volan, acum este momentul. Pentru a aduce provocarea la un nivel mai tangibil, provoacă-te să urmezi o rutină fizică mai solicitantă. Acest lucru ar putea însemna orice, de la începerea exercițiilor fizice pentru prima dată în viața ta, până la a decide că anul acesta vei alerga un maraton. În orice caz, preiei controlul.

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Fecioară

Există multă energie în jur în aceste zile, dar ai avantajul unei energii ancorate dacă alegi să o folosești (aplicabil „folosește-o sau pierde-o”). Poate vrei să îți crești consumul de apă și să reduci consumul de cafeină și băuturi carbogazoase. Evită mâncărurile grele și menține-ți energia naturală „bine poziționată” prin consumul de supe și salate preparate proaspăt cu legume de sezon. Aceste eforturi minore pot avea efect maxim.

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Balanță

Ziua de azi te ajută să stabilești limitele necesare, orice este potrivit pentru tine și pentru sănătatea ta. Structura trebuie să fie flexibilă, dar foarte, foarte puternică. Încearcă să te bucuri de procesul de integrare a acestei noi structuri în viața ta.

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Scorpion

Uneori te blochezi într-o rutină. Toată acea concentrare pe „așteptarea momentului potrivit” te poate aduce într-o stare de inerție. Energia astrală de azi face ca acesta să fie un moment potrivit pentru a te pune din nou în mișcare! Este timpul să te îngrijești pe tine, nu pe alții. Oferă-ți ceea ce ai nevoie în ceea ce privește dieta, exercițiile fizice și odihna. S-ar putea să simți impulsul de a avea grijă de altcineva ca dovadă că ai ieșit din carapacea ta. Rezistă și persistă!

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Săgetător

Elvis Presley a murit din cauza insuficienței cardiace. Ți-am captat atenția? Dacă nu înțelegi „grăsimea”, este timpul să faci o cercetare de cincisprezece minute pe internet. Trebuie să-ți protejezi inima împotriva colesterolului ridicat. Grăsimea saturată (produse animale și lactate) stimulează ficatul să producă colesterol LDL, iar dovezile copleșitoare arată efectul său negativ asupra arterelor. Grăsimile nesaturate sunt mai bune: avocado, arahide și ulei de măsline.

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Capricorn

Dacă te trezești cedând prea mult în fața altora pentru că simți că depind de tine, este timpul să îți acorzi atenția pe care o meriți și să nu te mai distragi prin îndeplinirea nevoilor altora. Ancorează-te cu exerciții de respirație profundă. Ai făcut exerciții aerobice în mod regulat? Ia-o ușor dacă a trecut ceva timp, dar încearcă cu siguranță să revii la a avea grijă de tine mai întâi.

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Vărsător

Acordă-ți puțin „spațiu de respirație” pentru a afla cu adevărat ce are nevoie corpul tău în acest moment. Prin „spațiu de respirație” mă refer la exerciții aerobice. Yoga este un exemplu excelent de activitate care îți oferă abilitățile de a te relaxa și de a-ți aprofunda respirația. Acesta este principalul beneficiu al yoga și trebuie înțeles de cei care o practică. În loc să te concentrezi pe „tonifierea fundului”, lasă yoga să-ți relaxeze strânsoarea asupra realității, extinde-ți capacitatea pulmonară și oferă-ți o perspectivă importantă.

Horoscop 20 septembrie 2024 pentru Pești

Deși mulți te consideră „rece/cald”, acest lucru nu este total adevărat. Ești, de fapt, extrem de consecvent și devotat pasiunilor tale, doar că „pasiunile” fluctuează în mod natural. Dacă simți că vrei alimente sau arome noi, nu te priva de aceste căi spre o înțelegere superioară! Poftele pentru condimente fierbinți precum curry sau ardeii iuți, sau agenți răcoritori precum avocado și iaurtul sunt cu adevărat benefice pentru sistemul tău. Fii atent la vocea ta interioară prin dietă și prosperă!

Foto: shutterstock

Sursă: www.horoscope.com

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”