Secretara unei facultăți de la UMF „Carol Davila” din Capitală a fost găsită moartă într-un lac. Femeia s-ar fi sinucis

Sfârșit tragic pentru secretara Matei Vali Cătălina, de la Universitatea de Medicină Carol Davila. Trupul neînsuflețit a fost descoperit într-un lac din Capitală.
  • Publicat:
Secretara unei facultăți de la UMF „Carol Davila” din Capitală a fost găsită moartă într-un lac. Femeia s-ar fi sinucis
Secretara-şefă a UMF „Carol Davila”, găsită moartă într-un lac

Secretara unei facultăți de la UMF „Carol Davila” din Capitală, Matei Vali Cătălina, a fost găsită fără viaţă într-un lac din Capitală, după cum a anunțat Poliţia Capitalei. Femeia avea 43 de ani. 

Secretara de la UMF„Carol Davila”, găsită moartă într-un lac

Matei Vali Cătălina a fost dată dispărută după ce nu a ajuns miercuri, 18 septembrie 2024, la serviciu. Colegii femeii s-au dus acasă la victimă acasă, fiind îngrijorați că ea nu a venit la muncă. Fiul victimei nu știa nimic de mama sa, dar avea pe telefonul mobil mai multe mesaje de adio de la aceasta.

La doar câteva ore după ce a fost dată dispărută, Matei Vali Cătălina a fost găsită moartă într-un lac din Bucureşti. Femeia era secretara Facultății de Moașe și Asistente din cadrul Universităţii de Medicină Carol Davila din București.

Fusese dată dispărută

„În urma activităților desfășurate de către polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul Investigații Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viață, într-un lac din Capitală.

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri. Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a transmis Poliţia.

Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri. Trupul victimei a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Conform Antena 3, ar fi luată în calcul și varianta sinuciderii, anchetatorii ar fi urmărit camerele de supraveghere și ar fi observat cum femeia se îndrepta către lac.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”