Un copil din Iași a sunat la 112, după ce tatăl său l-a certat că nu voia să meargă la școală

Un caz neobișnuit a avut loc joi dimineață la Iași. Polițiștii au intervenit de urgență după ce la 112 s-a primit un apel alarmant în care o femeie anunța că cineva încearcă să o omoare. La sosirea lor, agenții au avut parte de o surpriză de proporții.
  • Publicat:
Un copil din Iași a sunat la 112, după ce tatăl său l-a certat că nu voia să meargă la școală

Joi, STS a informat IPJ Iași despre un apel de urgență în care o femeie părea să fie în dificultate, în timp ce pe fundal se auzea un bărbat care întreba retoric: „Te omor, nu?”, după cum relatează stireadeiasi.ro.

Apelul s-a întrerupt apoi brusc, iar când operatorii au încercat să sune din nou, telefonul sună deja închis.

Autoritățile au efectuat verificări ulterioare și au constatat că nu existau apeluri anterioare către 112 și că nu fusese accesat nici link-ul de localizare.

În cele din urmă, agenții de Poliție au reușit să identifice adresa de unde a fost efectuat apelul și s-au îndreptat rapid spre aceasta.

Apelantul era puști de doar 13 ani

Când au ajuns, au descoperit că apelantul era, de fapt, un băiat de 13 ani, care sunase la 112 în timpul unei dicuții în contradictoriu cu tatăl său, care îl certă pentru că nu voia să meargă la școală.

Atât copilul, cât și tatăl său au fost prealuati și duși spre Secția 1 Poliție Iași pentru a lămuri situația.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”