Recunoști fetița din imagine? Acum este actriță celebră și mamă a patru fiice

  • Publicat:

Nimeni alta decat Laura Cosoi, copilul perfect, la care visează orice părinte!

Anii au trecut, Laura Cosoi nu mai e fetiţa cu pampoane, ci femeie în toată firea, mama a patru minuni care îi seamănă leit și o soție devotată.

S-a căsătorit și are patru copii

Blondina a făcut vâlvă în anii 2000, când a interpretat rolul Adinei, din celebrul serial ”La bloc”, difuzat de Pro TV.

A fost mereu în atenția presei, mai ales după ce a început relația de iubire cu Smiley. Toți îi vedeau căsătoriți și cu mulți copii, însă soarta le-a pregătit altceva.

S-au despărțit într-un final, iar Lausa Cosoi s-a măritat în anul 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, cu care are patru copii, pe Rita, Vera, Lara și mezina Aida.

Mărturisiri sincere despre viaţa sa

”Eu am un univers din care nu prea mai apuc să ies, nu prea mai ştiu ce se întâmplă în afara vieţii mele. Habar nu mai am de ştiri, de viaţa politică… Oare, Iohannis mai e preşe­din­te?! Nu sunt indife­ren­tă, ci, pur şi simplu, nu am timp.

Trăiesc la maximum de inten­si­tate toate lucrurile cu care mă confrunt zi de zi: fap­tul că am trei copii, cum îi îngrijesc, cu ce îi hră­nesc, cum le ocup timpul liber, în plus, mama se află la mi­ne, fiindcă trece printr-o pe­rioadă mai de­li­cată; am şi planul pro­fe­sional, care e foarte impor­tant, și, evident, relaţia cu Cos­min, soțul meu…

Toate as­tea în­seamnă atât de mult, încât, în afa­ra curţii mele, nu prea mai scot capul. Dar sunt pre­gă­tită pentru toate provocările despre care vorbești: le iau cum vin, treptat, şi fără să mă panichez. Şi mă simt curajoasă. Îl am pe Cosmin lângă mine şi el îmi dă putere”, a declarat Laura Cosoi.

Laura Cosoi a reacționat după ce i s-a reproșat că are prea mulți copii

Actrița a mărturisit că ea și Cosmin și-au dorit dintotdeauna o familie numeroasă și că vestea a venit ca o binecuvântare. Cu toate acestea, Laura Cosoi a recunoscut că este deranjată de comentariile și criticile primite în legătură cu decizia ei de a avea mai mulți copii.

„Dacă mă mai întreabă cineva: ‘Gata, te-ai oprit?’. Mi s-a părut foarte nostim o dată, de două ori, de trei ori, dar după aceea, când începi să te întâlnești zilnic cu oameni care-ți spun: ‘Da, dar acum e gata! Gata, nu? Adică gata, adică nu mai faci!’ A început să mă deranjeze puțin intruzivitatea oamenilor, pentru că mi se pare o chestie superpersonală. Fiecare face câți copii dorește și îi crește cum vrea.

Sunt poate mai sensibilă acum și pentru că oricum hormonal sunt așa într-un roller-coaster și emoțional. Și pentru că real îți spun că nu m-am gândit că voi avea patru copii. Bineînțeles că, la un moment dat, am zis: gata, OK, s-a terminat cu trei. Deci știam că oricum șansele erau foarte mici să se mai întâmple. În primul rând asta, dar după aceea am avut un moment din ăsta, când am văzut un copil mic, a fost o chestie, nu știu. Apoi când tu simți așa și când știi că soțul tău își dorește foarte mult și că e ceva ce putem să ducem.

De asta zic că eu am mai zis că «nu» și a fost și zic acum că «nu» și cred că nu totuși, pentru că vreau să ajung să îi și cresc. Am avut norocul că am și lucrat, nu m-a întrerupt, n-am pierdut nimic în tot timpul ăsta, am câștigat!”, a spus Laura Cosoi pentru ciao.ro.

Sursă foto: Instagram @lauracosoi

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”