Cine este tânăra decedată în accidentul de la Bistrița Năsăud. Se afla pe motocicleta care a izbit frontal o maşină

Sfârşit cumplit pentru o absolventă de Medicină. Motocicleta pe care se afla ca pasageră s-a izbit de o maşină pe un drum din Bistriţa-Năsăud.
  • Publicat:
Cine este tânăra decedată în accidentul de la Bistrița Năsăud. Se afla pe motocicleta care a izbit frontal o maşină
O tânără a murit, sâmbătă seară, după ce motocicleta pe care circula, ca pasager, s-a izbit frontal de un autoturism

Sâmbătă seară, 21 septembrie, o tânără a murit după ce motocicleta pe care circula, ca pasager, s-a izbit frontal de un autoturism, pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud. Medicii au găsit-o în stop cardio-respirator şi au reuşit să o resusciteze, însă în ambulanța care o transporta la spital, inima ei s-a oprit din nou. 

O absolventă de la Medicină a murit într-un accident rutier

O absolventă de la Medicină, de doar 24 de ani, a avut parte de un sfârșit tragic! Era pasageră pe o motocicletă în momentul în care a avut loc impactul puternic de la Bistrița Năsăud.

Mălina Pocol a fost resuscitată și intubată, dar în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Cluj-Napoca a intrat din nou în stop cardio-respirator, nemaiputând fi salvată de cadrele medicale.

Iubitul ei e în stare gravă

Grav rănit, motociclistul de 23 de ani, angajat al Penitenciarului Dej, a ajuns şi el pe mâinile doctorilor. Robert Lărgean este în stare gravă și are nevoie de sânge, scrie cluj24.ro. 

”Putem să fim alături de el prin donare de sânge. Se poate dona la toate centrele de transfuzie cu specificația: Lărgean Mihai Robert – Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, Chirurgie Generală I”, au transmis colegii polițistului.

Conform informațiilor oferite de autorități, bărbatul a suferit o fractură deschisă la nivelul unui braț.

Tânăra se afla pe motocicletă alături de angajatul Penitenciarului Dej în momentul în care s-au izbit puternic de o mașină pe un drum județean. Oamenii legii se ocupă în continuare de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cine este de vină pentru această tragedie.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”