Vouchere de 15.000 de lei pentru electrocasnice. Românii care pot primi banii

Guvernul a anunțat că va oferi vouchere pentru electrocasnice în valoare de 15.000 de lei. Banii vor fi alocați pentru fiecare gospodărie.
  • Publicat:
Vouchere de 15.000 de lei pentru electrocasnice. Românii care pot primi banii

Voucherele în valoare de 15.000 de lei vor fi distribuite către românii afectați de inundații.

Anunțul a fost făcut de Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD. El a declarat că, în ultima ședință a coaliției de guvernare PSD-PNL, liderii au stabilitate acordarea unui voucher de 15.000 de lei pentru fiecare gospodărie afectată de inundații în vederea achiziției de electrocasnice.

Totodată, purtătorul de cuvânt al PSD a mai precizat că, în cadrul ședinței Biroului Permanent Național al PSD, s-a discutat despre măsurile ce urmează a fi luate pentru refacerea zonelor afectate de inundații.

„Acei 1,5 miliarde solicitați de Guvern, prin MIPE, aprobați de Comisia Europeană, se vor investi în principal pentru refacerea infrastructurii. Au dat rapoarte din zonele lor președinții PSD Vaslui și Galați. Se vor reface infrastructurile stricate de inundații. Se vor continua investițiile în zona de amenajări și baraje, astfel încât asemenea evenimente, cum s-au întâmplat, din păcate, de trei ori la rând, în același loc, să nu se mai poată repeta”,  a declarat Lucian Romașcanu, în cadrul unei declarații de presă la sediul PSD.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”