Experiența unei avocate care a trecut prin moarte clinică: „Ce am văzut e foarte diferit de ce spune biserica”

O avocată, care a intrat în moarte clinică în timpul unei operații, a povestit experiența prin care a trecut.
  • Publicat:
Experiența unei avocate care a trecut prin moarte clinică:

Nanci Danison, o avocată din Ohio, a experimentat moartea clinică, în timpul unei operații chirurgicale. Avocata spune că tot ceea ce a văzut în timpul experienței sale „e foarte diferit de ceea ce spune biserica”.

Nanci Danison a murit pe masa de operație în 1994, în timp ce primea tratament pentru cancer. În ciuda tragediei, a avut o experiență profundă de moarte, care i-a deschis ochii asupra realității vieții de după moarte.

Acum, la vârsta de 74 de ani, ea reflectă asupra acestei transformări, spunând: „Moartea corpului meu în 1994 a schimbat totul. Inima mea a trecut de la a bate mult prea repede la a nu mai bate deloc”, potrivit Daily Mail.

Ce a văzut în timpul morții clinice

„Nu am pierdut niciun moment de conștiență în timpul morții și al morții corpului meu, sau în timpul trecerii mele dincolo și al vieții de apoi. Am fost conștientă tot timpul și îmi amintesc totul”, adaugă ea.

Femeia a descris o experiență foarte diferită față de versiunile prezentate de Biserică sau diferitele religii. Aceasta a spus că și-a întâlnit prieteni decedați sub forma unor „ființe de lumină” și a retrăit nu doar viața ei, ci și alte vieți.

„Am fost furioasă că nu am aflat aceste răspunsuri înainte de a muri, deoarece am presupus că toți ceilalți de pe Pământ știau aceste informații, în afară de mine. Am intrat în Lumină, am fost complet pătrunsă de iubire necondiționată, fericire și acceptare. Mi-am unit literalmente energia și ființa cu cele cinci ființe de lumină prietene ale mele, astfel încât să pot experimenta viețile lor fizice.”, a povestit Danison.

Aceasta a realizat că suntem parte integrantă a Sursei, alături de toate celelalte ființe umane.

„Tu și cu mine suntem de fapt Sursa, pur și simplu jucând un rol similar cu cel pe care îl jucăm în prezent în visele noastre. Mi s-a arătat că nu am fost niciodată separată de Sursă și că am fost, de fapt, o parte integrată a conștiinței și conștiinței de sine a acesteia, care doar a locuit temporar într-un animal uman. Scopul vieții este de a permite Sursei să experimenteze sentimentele și senzațiile universului pe care l-a creat, comparabil cu modul în care ne experimentăm visele prin intermediul versiunii personajului de vis din noi înșine”, a încheiat Danison.

Sursă foto: Shutterstock.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”