O tânără mamă se pregătește pentru propria înmormântare, după un diagnostic devastator

O mamă de doar 33 de ani a primit un diagnostic devastator, după ce inițial s-a prezentat la doctor pentru dureri de umăr. Medicii i-au dat un prognostic de doar trei luni de trăit, iar acum ea este forțată să își planifice propria înmormântare.
  • Publicat:
O tânără mamă se pregătește pentru propria înmormântare, după un diagnostic devastator

Erika Diarte-Carr, o mamă din Statele Unite, se confruntă cu o situație cumplită după ce a fost diagnosticată cu o formă extrem de agresivă de cancer pulmonar cu celule mici.

La doar 33 de ani, ea a fost nevoită să își planifice propria înmormântare, la scurt timp după ce a mers la doctor din cauza unor dureri de umăr.

Diagnosticul a venit ca un șoc, chiar înainte de Ziua Mamei din 2022, când Erika căuta tratament pentru o problemă de sănătate aparent minoră.

Tânăra mamă a primit un diagnostic devastator

După ce a primit vestea devastatoare, Erika a început un lung și dureros proces de tratament, incluzând multiple intervenții chirurgicale, biopsii, radioterapie și chimioterapie. Cu toate acestea, în septembrie 2024, ea a fost nevoită să oprească tratamentele, realizând că acestea nu mai aveau efect. Medicii i-au comunicat că mai are doar trei luni de trăit.

„Trei luni sunt tot ce am pentru a petrece timp cu copiii mei și cu cei dragi. Numai trei luni pentru a face tot ce pot cu timpul pe care îl mai am”, a spus Erika, cu ochii plini de lacrimi.

Femeia a observat că starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, cântărind acum cu peste 60 de kilograme în plus față de greutatea sa normală și confruntându-se cu probleme medicale suplimentare, precum deteriorarea oaselor, hipertensiune arterială, fața lunară și diabet de tip 2.

În ciuda provocărilor imense cu care se confruntă, Erika a continuat să lucreze cu normă întreagă pentru a-și întreține cei doi copii. Momentul în care a realizat gravitatea situației a fost unul cutremurător:

„Atunci, daunele erau deja făcute. Viața mea și a copiilor mei s-a schimbat pentru totdeauna”.

Strângere de fonduri pentru a o ajuta

Acum, Erika se confruntă cu dificultăți financiare severe, având în vedere că nu a putut lucra în ultimele luni din cauza stării sale de sănătate. Într-o încercare de a aduna fonduri pentru a-și planifica înmormântarea, ea a lansat o campanie pe platforma GoFundMe, având ca obiectiv strângerea a 5.000 de dolari.

„Din cauza faptului că nu am putut lucra timp de câteva luni, nu am economii sau asigurare de viață pentru această situație. Orice donație sau distribuire ar fi apreciată”, a scris Erika pe pagina de strângere de fonduri.

Prietena sa, Angelique Rivera, a distribuit pe social media o imagine emoționantă, spunând: „Suntem copleșiți de durere și nu putem exprima suficient recunoștința noastră”.

Mai mult, fiica de cinci ani a Erikai, Ailiyah, a declarat cu sinceritate pentru ABC 4: „Ea este specială pentru noi”.

Familia plănuiește o excursie de camping și speră că cei mici vor putea avea parte de un ultim Crăciun alături de mama lor.

Sursă – https://www.thesun.co.uk/news/30727613/mum-of-two-planning-funeral-cancer/

Sursă foto – LightFieldStudios / Envato.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”