Româncă de 86 de ani, forțată să aștepte 25 de ore pe holul unui spital din Londra, după un posibil infarct

O româncă de 86 de ani a trecut prin clipe de coșmar la un spital din Londra, după ce a fost nevoită să aștepte pe coridor 25 de ore.
  • Publicat:
Româncă de 86 de ani, forțată să aștepte 25 de ore pe holul unui spital din Londra, după un posibil infarct
Româncă de 86 de ani, forțată să aștepte 25 de ore pe holul unui spital din Londra, după un posibil infarct

O femeie în vârstă de 86 de ani a așteptat 25 de ore pe holul unui spital din Londra, după ce a fost adusă de ambulanță după un posibil infarct.

Maria Bodea a ajuns la Spitalul St Helier, Sutton, Londra însă, pentru că nu erau paturi suficiente, personalul medical a lăsat-o pe coridor alături de familia ei, într-un pat cu rotile. Pe holul spitalului se mai aflau alte 20 de persoane.

Românca a trecut prin clipe de coșmar

Văduva în vârstă de 86 de ani și fiica ei, Sanda Ghiurcusor, în vârstă de 57 de ani, au stat, fără intimitate, chiar în dreptul ușii de la intrare, fiind nevoite să poarte căciuli de lână pentru a se încălzi. Pentru că nu mai puteau face față frigului încă o noapte pe coridor, fără intimitate, femeia s-a externat singură.

Potrivit The Sun, femeia a menționat că „Nu este vina personalului medical. Se vede că sunt stresați și jenați de această situație”, subliniind că problema este una sistemică.

„Este pur și simplu trist. Chiar și în România, vârstnicii nu ar fi tratați așa. A fost ca o zonă de război. Era un șir mare de paturi lângă perete”, a mai adăugat fiica Mariei Bodea.

„Deși facem tot ce putem pentru pacienții noștri, acestea nu sunt condițiile în care dorim să îi îngrijim și ne pare foarte rău că doamna Bodea nu a avut o experiență bună”, a spus purtătorul de cuvânt al spitalului.

Foto: shutterstock

Sursă: The Sun

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”