Cât de mult s-a schimbat Elena Băsescu în ultimii ani. Cum arată acum fiica cea mică a lui Traian Băsescu

  • Publicat:

Nu mai este un secret că Elena Băsescu, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, și-a făcut o serie de intervenții estetice în ultimii ani, însă e mulțumită de felul în care arată acum. 

Elena Băsescu, schimbări majore la nivelul feței

În trecut, Elena Băsescu arăta total diferit! În imaginile postate pe social media, aceasta avea fața mai rotundă, iar buzele nu erau la fel de voluminoase ca acum.

Astfel, fiica cea mică a fostului președinte a suferit o sumedenie de intervenții estetice, cele mai multe dintre ele la nivelul feței: rinoplastie, mărirea buzelor și tatuarea sprâncenelor.

Elena Băsescu, în vârstă de 44 de ani, și-a schimbat și dantura, optând pentru faimoasele fațete. Schimbarea este vizibilă, aceasta fiind foarte încântată de rezultat.

Mai mult, a fost bănuită că și-ar fi făcut implant de gambe. Elena Băsescu a negat, însă, informația. Acum, după multiplele vizite în cabinetul medicului estetician, Elena pare total schimbată.

Are grijă și de siluetă

Bineînțeles, EBA are grijă și de corpul ei, astfel că merge des în sala de sport, acolo unde se antrenează pentru a-și menține silueta de invidiat.

Elena Băsescu este mamă a trei copii și o siluetă impecabilă. Fiica fostului președinte a reușit să slăbească 25 de kilograme după cea de-a treia sarcină, iar acum arată mai bine ca niciodată.

“După toate câte s-au spus despre mine de atâţia ani, mă lasă rece. Sunt absolut imună. Nu mă mai obosesc nici măcar să le dezmint. Sunt trecute la capitolul diverse. Trăiesc pentru familia mea şi pentru mine, nu simt nevoia să mă justific în faţa nimănui”, declara EBA, în urmă cu ceva timp.

Fiica lui Traian Băsescu are o fetiță de aproape 9 ani, Sofia, dar și un băiat, Traian, din mariajul pe care l-a avut cu Bogdan Ionescu, cunoscut drept și Syda.

După ce a divorțat de acesta, ea l-a cunoscut pe Cătălin Tomată, cel cu care mai are o fetiță, Anastasia, în vârstă de aproape 4 ani.

Cu ce s-a ocupat Elena Băsescu până în prezent

Fiica cea mică a fostului președinte al României, a fost deputat și europarlamentar câte un mandat, dar a activat și ca fotomodel, cu toate că este economist la bază. Oana Lungescu, reporter la BBC, a scris despre ea, în 1999, că Elena Băsescu este „Paris Hilton a României”.

Sursă foto: Instagram @elenabasescu
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”