Aperitiv cu noua Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’

Este vorba de un aperitiv cu noua Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’ care seamănă foarte mult (pe exterior) cu un ștrudel.
  • Publicat:

Dacă ai musafiri și nu mai știi cu ce să-i servești, nu dispera! Poate că timpul nu este de partea ta, dar cu această rețetă pe care ți-o propunem nu ai cum să dai greș. Este vorba de un aperitiv cu noua Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’ care seamănă foarte mult (pe exterior) cu un ștrudel.

Aperitiv cu noua Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’

INGREDIENTE:

MOD DE PREPARARE:

Se ia aluatul pentru pizza și se taie în laterale, pe diagonală, pentru a putea fi ușor de împachetat. Se unge pe mijloc cu sos pesto și se adaugă feliile de roșii, feliile de mozzarella și feliile de Șuncă Praga vrac Matache Măcelaru’.

Se împachetează ca un ștrudel, apoi se pune pe o tavă cu foaie de copt și se unge cu un ou bătut cu sare. Se presară deasupra mozzarella rasă, apoi se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade și se lasă între 40 și 50 de minute, până se rumenește.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult