Horoscop 5 octombrie 2024. Taurii oscilează în gesturi, Fecioarele sunt nedumerite

Horoscop 5 octombrie 2024. Dacă Taurii oscilează și nu știu ce vor, Fecioarele sunt nedumerite privind partenerul de viață.
  • Publicat:
Horoscop 5 octombrie 2024. Taurii oscilează în gesturi, Fecioarele sunt nedumerite
Horoscop 5 octombrie 2024. Taurii oscilează în gesturi, Fecioarele sunt nedumerite

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Berbec

„Ușor vine, ușor pleacă” este adesea motto-ul tău când vine vorba despre viață, iubire și relații. Astăzi nu pari deranjat dacă dragostea ta dulce rămâne sau pleacă. Te simți atât de ciudat de indiferent față de rugămințile lor disperate, încât ești gata să le spui că nu-ți pasă, până la urmă. Dar nu îi respinge complet, pentru că le pasă cu adevărat de tine! Și, oricum, mâine este o altă zi!

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Taur

Influența planetelor face ca romantismul să fie puțin instabil astăzi. Dacă ai trecut printr-o fază pozitivă, atunci s-ar putea să fii surprins de sentimentele tale. Poți descoperi că oscilezi între căldură și răceală. Partenerul tău poate să nu știe dacă să te îmbrățișeze cu pasiune sau să fugă. Explică sursa ambivalenței tale și spune-i că vei fi bine în curând, și, sperăm, vor înțelege.

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Gemeni

Comportamentul partenerului tău romantic te poate intriga. Energia zilei sugerează că, pe de o parte, ei îți jură loialitate eternă, iar în respirația următoare îți spun că au nevoie de spațiu și ies cu prietenii. Deși acest lucru nu este în stilul tău, tu preferi stabilitatea și siguranța, probabil că este doar o fază trecătoare, așa că nu te îngrijora.

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Rac

Planetele îți pregătesc o zi interesantă. Ai putea comunica cu cineva pe care îl găsești deosebit de greu de înțeles, iar reacția ta ar putea fi la fel de ciudată. Pe de o parte, sunteți profund atrași unul de celălalt, dar pe de altă parte, există ceva care vă face să fiți prudenți. Nu renunța, pentru că în câteva zile acest lucru s-ar putea schimba.

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Leu

Astăzi partenerul s-ar putea să ți se pară deosebit de enigmatic. De fapt, planetele indică faptul că atmosfera emoțională dintre voi poate fi puțin ciudată. Cu siguranță există multă pasiune și grijă adevărată, dar în același timp, există o barieră care te preocupă în mod special, pentru că îți place să te simți emoțional aproape de cineva. Nu renunța.

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Fecioară

Când te îndrăgostești, îți dorești ca persoana implicată să fie doar a ta și să se dedice ție total și complet. De aceea s-ar putea să te simți puțin nedumerit astăzi! Energia zilei scoate la iveală un comportament bizar din partea partenerului tău. Ei par ușor distrași și nu sunt la fel de atenți ca de obicei. Totuși, nu te îngrijora; timpul va spune care este problema reală.

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Balanță

Influența planetelor te face o persoană destul de dificilă astăzi. Într-un minut îți critici partenerul pentru obiceiurile lui dezgustătoare și îți dorești să se aranjeze puțin, iar în minutul următor adori chiar pământul pe care pășește. Poate ar fi mai bine dacă v-ați acorda puțin spațiu unul altuia, cel puțin pentru o vreme.

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Scorpion

Nu te poți decide ce să crezi despre persoana pe care ai idolatrizat-o atât de mult timp. Ieri erai încă îndrăgostit, iar astăzi începi să vezi unele fisuri în ceea ce părea un exterior impecabil. Dacă reziști puțin mai mult, vei fi din nou îndrăgostit. Poate că ai nevoie doar de câteva zile de răgaz.

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Săgetător

Influența planetelor face ca ziua de astăzi să fie deosebit de intrigantă. Îți plac enigma, misterul și, mai ales, oamenii care rămân obscuri, în ciuda întrebărilor tale cercetătoare. Se pare că ești pe cale să întâlnești pe cineva căruia cu greu îi poți rezista, mai ales pentru că este atât de seducător de fermecător, dar în același timp, puțin dincolo de atingerea ta. Frustrant, cu siguranță; dar știi că vei câștiga până la urmă.

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Capricorn

Abordezi lucrurile cu calm, mai ales când nu merg conform planului. Dar astăzi, chiar și cele mai filozofice gânduri ale tale nu par să îți aducă confortul de care ai nevoie. Planetele dezvăluie o fisură în relația ta actuală. Acest lucru ar putea fi doar temporar, așa că nu te panica. Dar dacă poți lucra la acest aspect acum, s-ar putea să previi agravarea problemei.

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Vărsător

Îți este greu să suporți zilele ca aceasta, când lucrurile pur și simplu nu par să fie stabile. Energia emanată de planete te face să te întrebi de ce te-ai mai deranjat vreodată cu ultima ta cucerire. Ei oscilează între căldură și răceală, iar tu devii din ce în ce mai iritat. Dă-le totuși câteva zile și s-ar putea să vezi o îmbunătățire notabilă.

Horoscop 5 octombrie 2024 pentru Pești

Astăzi este posibil să apară sentimente ambivalente între tine și persoana iubită. În mod ciudat, deși de obicei tu ești cel care se simte distant și indiferent, acum te simți opusul, adică disperat de a fi arătat că iubirea ta cu adevărat îți pasă. Găsești acest lucru destul de tulburător, deoarece nu este modul tău obișnuit de a fi în relații. Totuși, s-ar putea să fie bine să ai parte de propriul „medicament”.

Foto: shutterstock

Sursă: https://www.horoscope.com/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”