Andreea Berecleanu, secretul unei forme fizice de invidiat! Cum reușește prezentatoarea TV să se mențină: „Știți ce beau în fiecare dimineață?”

Andreea Berecleanu a povestit cum reușește să se mențină în formă și care este secretul siluetei sale de invidiat.
  • Publicat:

Andreea Berecleanu (49 ani) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România. Vedeta este apreciată de către fani pentru felul în care își menține silueta și mulți sunt curioși să afle care sunt secretele și trucurile la care apelează.

„Cred că o stare de bine interioară care se reflectă în exterior. O mulțumire, o mulțumire sufletească, o mulțumire a vieții de familie, a faptului că am oamenii dragi alături, că pot să fac bine chiar și fără să-mi fie solicitat binele. Nu știu dacă este un secret, așa ar trebui să fim toți dacă putem să fim”, a spus prezentatoarea TV.

Intrebată dacă urmează o anumită dietă sau dacă practică vreo forma de sport, Andreea Berecleanu a spus: „Atunci când împlinesc un număr de kilograme, adică mai mult de 3-4 kilograme, intru într-un fel de alarmă și încerc să nu mai mănânc seara sau să nu mai mănânc dulciuri și carbohidrați. Dar în rest nu țin dietă pentru că îmi place mâncarea, încerc să fiu selectivă… Ştiţi ce beau în fiecare dimineaţă? O cană cu apă caldă şi ulei de cocos”.

Ce spune despre operațiile estetice

“Fiecare este liber să-și facă absolut orice retuș își dorește, în limitele unui simț estetic, pentru că trebuie să știm cum să balansăm lucrurile. Nu cred că trebuie să fii măritată cu un estetician ca să vrei să te operezi, nu e ca și când nu mi-aș fi permis așa ceva vreodată! Indiferent de alegerea mea, așa cum am mai spus, nu trebuie să judecăm pe nimeni. Cunosc multe paciente și tot atâtea argumente și motivații. La fel cum am văzut femei fericite în urma unor intervenții. Eu cred că asta e cel mai important! Soțul meu are o satisfacție ce nu poate fi descrisă în cuvinte atunci când se scot bandajele și vede expresia de pe chipul pacientei. E cea mai importantă răsplată pentru el”, a declarat Andreea.

Sursa foto: Instagram @andreeaberecleanu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”