Cum a ajuns Christina Aguilera să îngrijoreze cu silueta ei: „Arată bolnavă”

La 25 de ani de la lansarea primului ei hit, Christina Aguilera a revenit la silueta din adolescență, după ani întregi în care s-a luptat cu kilogramele în plus.
  • Publicat:

Christina Aguilera a stârnit îngrijorare printre fani din cauza noii sale siluete. Artista de 43 deani a slăbit foarte mult, fiind acum mai subțire ca la 20 de ani.

Cu 23 kg mai slabă decât în ultimii ani

Christina continuă să slăbească, după ce greutatea i-a fluctuat ani la rând: „Fashion icon! Regina frumuseții! Legenda fitnessului!”, au numit-o fanii pe 19 mai, după concertul susținut în Mexic, când Christina era cu 23 kg mai slabă decât în ultimii ani.

În era Ozempic, toată lumea suspectează folosirea injecției-minune – care inhibă foamea și topește, astfel, kilogramele în plus – și în cazul Christinei Aguilera. Dar ea insistă că schimbarea dietei și sportul practicat regulat au fost cele care au făcut minuni pentru fizicul ei.

Cum a debutat Christina Aguilera

În mai 1999, Aguilera a făcut senzație cu piesa Genie in a Bottle și de-atunci numele ei s-a menținut relevant în muzică și… tabloide, impresionând cu realizările profesionale, dar și cu imaginea schimbătoare pe care-a afișat-o de-a lungul anilor. „Când am intrat în industria muzicală, la 18 ani, nu suportam că eram atât de slabă!”, s-a confesat cântăreața în revista Health, în 2021. „De la 21 de ani, am început să mă mai împlinesc și adoram noile mele forme”, a ținut să adauge diva pop.

În weekend, artista a sărbătorit aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului său de debut, la o sală de sport din West Hollywood. Aceasta a purtat o salopetă strânsă pe corp și cizme lungi peste genunchi.

„Promovează o sală de sport când motivul pentru care este atât de slabă nu are nicio legătură cu exercițiile fizice”/ „Ea chiar face sport?”/ „N-a pus în viața ei piciorul într-o sală de sport”/ „Slăbitul ei nesănătos nu are nicio legătură cu sportul, ci cu acea dietă ridicolă pe care o țin celebritățile. Nici măcar nu arată bine”/ „Stați puțin! A slăbit atât de mult de la Ozempic, nu de la sport”/ „Ești mult prea slabă acum”… au fost comentariile care au curs la postarea artistei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Christina Aguilera (@xtina)

Sursa foto: Profimedia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”