Doi părinți din Ștefești au fost treziți de o bubuitură puternică și și-au găsit fiul mort într-o mașină răsturnată, în curtea casei

Doi părinți din Ștefești, județul Prahova, au fost treziți din somn de o bubuitură puternică și și-au găsit fiul mort, într-o mașină răsturnată, chiar în curtea casei.
  • Publicat:
Doi părinți din Ștefești au fost treziți de o bubuitură puternică și și-au găsit fiul mort într-o mașină răsturnată, în curtea casei

Accidentul s-a produs în noaptea de 2 spre 3 octombrie 2024 (miercuri spre joi), pe un drum din localitatea Ștefești din județul Prahova. Tânărul se întorcea chiar de la petrecerea organizată de ziua lui de naștere și mergea spre casă atunci când s-a întâmplat nenorocirea.

La un moment dat, șoferul a pierdut controlul direcției, iar mașina a părăsit șoseaua și s-a răsturnat de mai multe ori, ajungând în final chiar în curtea părinților săi, care au fost treziți din somn de bubuitura puternică. Oamenii au ieșit din casă și și-au văzut fiul fără viață în mașina răsturnată.

Martorii au sunat la numărul unic de urgență 112 și au cerut ajutorul, iar la locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță al Județului Prahova, polițiștii de la Rutieră și echipaje SMURD.

Medicii au încercat să îl resusciteze pe tânăr, timp de câteva zeci de minute, însă toate eforturile au fost în zadar.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Mai mult, analizele toxicologice urmează să stabilească dacă tânărul șofer consumase alcool sau alte substanțe interzise înainte de a se urca la volan.


Sursa foto: Facebook / Dr. Marculescu Vlad.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”