Cum arată Brigitte Pastramă după ce a dispărut din showbizz. A renunțat la extensii și gene false și și-a topit acidul din buze

Brigitte Pastramă a început seria transformărilor cu mulți ani în urmă. Fosta vedetă a avut parte de aproximativ 19 operații estetice.
  • Publicat:

Pe când avea 15 ani, ea era o tânără cu un chip angelic, natural, extrem de frumos.

Brigitte Pastramă și-a luat casă în Dubai

La începutul acestui an, Brigitte își anunța fanii de pe rețelele sociale că și-a cumpărat o proprietate în Dubai, visul ei de mulți ani. Fosta concurentă de la Ferma a explicat că a făcut acest pas pentru că își dorește o educație mai bună pentru fiica ei, pe care vrea să o țină departe de un anturaj nepotrivit.

400.000 de euro a costat-o locuința, iar Brigitte Pastramă le-a făcut fanilor un tur virtual al vilei, situată într-o zonă centrală a orașului Dubai.

„Mi-am cumpărat casa acolo în noiembrie, anul trecut, de la un proprietar, doar că este o comunitate nouă. E foarte centrală casa, nu este foarte mare, dar nu terminaseră branșamentul la utilități și ne-au tot ținut câteva luni în hand-over. Am 200 de metri de curte, am doar două dormitoare, un living și trei băi. Nu e o casă mare, e o casă mică, că nu ne-am permis mai mult. Casa din Pipera este mult mai mare, are și piscină”, a declarat Brigitte pentru Click.ro.

A renunțat la extensiile de păr, la genele false și la acidul din buze

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Brigitte Pastrama (@brigitte_pastrama)

Brigitte Pastramă a făcut multe schimbări în viața ei de când s-a mutat în Dubai. A renunțat la extensiile de păr, genele false și acidul din buze și are cheltuieli mai mici decât avea în România.

Soția lui Florin Pastramă redescoperă naturalețea, după o serie lungă de intervenții estetice pe care și le-a asumat de-a lungul anilor. Brigitte Pastramă dezvăluia în vara acestui an că se bucură de „mai mult succes” după ce și-a scos extensiile de păr, genele false și acidul hialuronic din buze.

Sursă foto: Instagram @brigitte_pastrama

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”