Medic la SJU Târgu Jiu, în stare gravă la spital după un accident rutier la Țicleni. Are traumatisme toracice și craniene

Doctorița Virginia Armega, medic la SJU Târgu Jiu, se află în stare gravă la spital, după un accident rutier la Țicleni. Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
  • Publicat:
Medic la SJU Târgu Jiu, în stare gravă la spital după un accident rutier la Țicleni. Are traumatisme toracice și craniene
Medicul Virginia Armega se află în stare gravă 

Virginia Armega, doctor în cadrul secției ATI a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, se află în stare gravă în Spitalul Universitar de Urgență București. Femeia  a fost lovită duminică, 6 octombrie 2024, de un autoturism la Țicleni.

Medic din cadrul SJU Târgu Jiu se află în stare gravă în urma accidentului rutier care a avut loc la Țicleni, în județul Gorj. Doctorița era cu soțul ei lângă mașina personală, după ce participaseră la înmormântarea socrului.

Medicul Virginia Armega se află în stare gravă

Un microbuz ar fi ricoșat în partea stângă a direcției de mers, ar fi acroșat un alt autoturism și ar fi lovit două persoane care se aflau pe acostament lângă ultimul autoturism.

Dr. Armega a fost prinsă între autoturism și gard, iar acum se zbate între viață și moarte. Aceasta a fost transportată cu elicopterul în Capitală, având traumatisme toracice și craniene. IPJ Gorj a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, scrie gds.ro. 

Cum s-a produs accidentul

„Polițiștii din Țicleni au fost sesizaţi prin 112 de un participant la trafic, că pe DJ 675 Țicleni a avut loc un accident rutier cu victime. O femeie de 45 de ani, din Târgu Jiu ar fi efectuat o manevră de mers înapoi de pe un podeț, pentru a ieși în strada principală DJ 675.

Ea ar fi intrat în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat de 61 de ani, din comuna Bâlteni, care se deplasa pe DJ 675 Țicleni, din direcția Peșteana Jiu către Tg. Cărbunești“, potrivit IPJGorj.

Au fost rănite șase persoane în total, doctoriția și soțul ei, ambii conducători auto, cât și două pasagere din microbuz. La fața locului s-au prezentat echipaje de ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cu ocazia testării cu aparatul etilometru a conducătorilor auto rezultatul a fost negativ, la ambii conducători auto.

Sursa foto: asingorj.ro

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”