Al Pacino, dezvăluiri despre boala care era să-l ucidă: „Toată lumea credea că am murit”

Al Pacino a povestit într-un interviu despre boala care aproape l-a ucis, despre care a oferit mai multe detalii în noua sa carte, Sonny Boy.
  • Publicat:
Al Pacino, dezvăluiri despre boala care era să-l ucidă: „Toată lumea credea că am murit”
Al Pacino, dezvăluiri despre boala care era să-l ucidă: „Toată lumea credea că am murit”

Al Pacino a experimentat multe lucruri de-a lungul vieții sale, inclusiv o întâlnire apropiată cu moartea. Într-un interviu exclusiv pentru revista PEOPLE, în care a oferit detalii despre viitoarea sa carte, Sonny Boy, actorul din Scarface, în vârstă de 84 de ani, își amintește cum, tehnic, a murit în timp ce era bolnav de COVID-19 în timpul pandemiei, experiență despre care a scris în cartea sa.

Al Pacino, despre boala care l-a lăsat fără puls

Dezvăluind că la un moment dat „nu avea puls” în timpul urgenței sale medicale, care s-a întâmplat înainte ca vaccinul să fie disponibil, Al Pacino a spus: „Am crezut că am experimentat moartea. Poate că nu. Nu cred că am făcut-o, cu adevărat. Știu că am reușit să trec peste”.

„Nu cred că am murit. Toată lumea credea că sunt mort. Cum aș putea fi mort? Dacă aș fi mort, aș fi leșinat”, continuă el. „Și când am deschis ochii, erau șase paramedici în sufrageria mea. Era o ambulanță în fața ușii și doi dintre doctorii mei în acele costume spațiale ca pe Marte. M-am uitat în jur și m-am gândit: „Ce s-a întâmplat cu mine?””.

Actorul de 84 de ani a fost bolnav de COVID

„Deci nu puteam să fi murit. Cum s-au adunat toți acei oameni, cu ambulanța în fața casei mele?”, adaugă Pacino.

Starul din „Nașul” spune că asistentul său, Michael Quinn, a contactat imediat paramedicii când a observat că ceva nu era în regulă.

„El a chemat oamenii, pentru că asistenta care avea grijă de mine a spus „Nu are puls”, își amintește Pacino.

Starul din „House of Gucci” își amintește cum a reflectat ulterior asupra luptei sale serioase cu virusul COVID și cum s-a gândit: „A trecut. După cum spune Shakespeare în Hamlet: „Nu mai există. A fi sau a nu fi”. Și apoi spune, „Nu mai există”. Ei bine, nu mai există. Nu știu, cine știe?”.

În ciuda acestei experiențe cutremurătoare, întrebat dacă sperietura sa de sănătate i-a schimbat modul în care trăiește acum, Pacino a răspuns pentru PEOPLE: „Deloc”.

Foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”