Dieta Claudiei Pavel. Cum reușește să se mențină în formă la 39 de ani

  • Publicat:

Claudia Pavel a slăbit foarte mult în ultima perioadă și mărturisește secretele sale nu constau în diete minune care te transformă peste noapte, ci în schimbarea stilului de viață. Artista a renunțat la produsele alimentare care aduc după ele și kilograme în plus și s-a apucat facă foarte mult sport.

Cum reușește să se mențină în formă

”Nu o să vă spun niciodată câte kilograme am. Am dimensiuni ok, dar nu sunt perfectă, un pic mai mare, un pic mai mică, în alte părți, dar eu sunt mulțumită cu mine însămi.

Am metabolism foarte bun, gene foarte bune, chiar dacă exagerez cu mâncarea nu mă umflu peste noapte. Încerc să am un stil de viață sănătos, și dacă am zile în care poftesc la ceva, mănânc fără probleme, însă a doua zi am grijă să nu mai exagerez.

În general, poftesc la dulciuri, am vise erotice cu torturi, nu cu bărbați. Abia aștept să vină zilele noastre de naștere ca să mai comandăm câte un tort. De obicei îmi încep ziua cu o cafea, apoi iau tot felul de suplimente sănătoase și îmi fac ovăz cu lapte de soia sau de migdale, cu dulceață organică, afine, banane. Apoi, la prânz, grătar cu salată, iar seara, la cină, am mâncat paste integrale cu ton și sos de roșii făcut de mine. Iar seara, ceva sănătos sau la ce poftesc. Fac sport foarte mult”, spunea în urmă cu câțiva ani Claudia Pavel.

A ținut o cură de detoxifiere la un centru de specialitate din Brașov

„Șase zile am băut doar sucuri, mi-am luat probiotice, mi-am făcut tot felul de terapii, de tratamente de detoxifiere. Nu este un subiect foarte sexy, dar toți știm că boala începe din colon. Și există tot felul de terapii cu apă, cu… de curățare a colonului.

Este bine ca măcar de două ori pean să ne facem un detox. S-a nimerit să fie în post. Se țin 3 zile de pre-detox pentru a nu-ți fi rău după prima zi de detoxifiere propriu-zisă. Eu nu le-am ținut, de aceea, în prima zi, mi-a fost foarte rău. Am fost în sevrej din cauza lipsei de cafea. Am slăbit 3 kilograme în șase zile, dorm mai bine. Îmi strălucește pielea altfel. Am făcut și sport, pilates, stretching, dans, masaje”, a explicat Claudia Pavel.

Nu a arătat dintotdeauna așa

Cu multe dulciuri şi junk food, Claudia a fost la un pas să ajungă la 70 de kg. „Îmi comandam dulciuri, mâncam prăjituri, sala nu prea mai era sală. Făcusem 69 de kilograme. Acum am 54”, mărturiseşte Claudia. Ca sa dea jos kilogramele Claudia a facut cateva schimbari drastice in stilul ei de viata: a renuntat la carne si la lactate, iar rezultatele nu au întârziat să apară. „Acum sunt semivegetariana: nu mănânc carne, nu mănânc lactate, mănânc doar peşte”, a spus Claudia Pavel. La această dietă, cântăreaţa a adăugat mersul la sală zilnic, unde face cel puţin 45 de minute de kickboxing.

Sursă foto: Instagram @claudiapaveloficial.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”