„O legendă absolută!”. Un bărbat și-a legat casa cu chingi în așteptarea uraganului Milton, într-un oraș din Florida

Un bărbat din orașul Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii, a devenit viral pe internet, după ce a găsit o metodă neobișnuită pentru a-și securiza casa înainte de uraganul Milton.
  • Publicat:

Bărbatul care și-a legat întreaga casă cu chingi înainte de uraganul din Florida a devenit o senzație pe internet datorită ideii „legendare”.

Mohammed Nijem, rezident al orașului Tampa, a devenit recent viral după ce postul local de știri Spectrum Bay News 9 a distribuit pe X, fostul Twitter, o imagine cu pregătirile extreme pe care le-a luat înainte de uraganul Milton.

Mohammed a plasat șase chingi enorme în jurul casei sale, în încercarea de a o împiedica să fie spulberată de vânt atunci când va lovi furtuna.

Chingile galbene au fost trecute peste casă și înfipte în pământ, pe ambele părți.

„Telespectatorul Mohammed Nijem se pregătește pentru uraganul Milton”, a scris publicația americană, alături de o fotografie a „invenției”.

Postarea, care a fost vizualizată de peste 1,8 milioane de ori, a lăsat mulți utilizatori ai rețelelor de socializare fascinați.

Unii s-au declarat impresionați de eforturile sale, catalogându-l drept o „legendă” și lăudându-l pentru că „gândește în afara cutiei”.

Alții au recunoscut că acum au investit și că trebuie să afle dacă ideea lui chiar funcționează.

„Toată lumea râde acum, dar acest om va fi o legendă atunci când toate celelalte case vor pluti pe drum și el va sta în noua sa piscină de zi uitându-se la televizor alimentat de un terminal Starlink”, a fost unul dintre comentarii.

„Chiar respect efortul. Sper să fie eficient”, a adăugat un alt utilizator.

„Gândește în afara cutiei, avem nevoie de mai mulți oameni ca el…”, a mai scris cineva.

O altă persoană a scris: „Fratele și-a securizat casa ca pe un pian când s-a mutat. O legendă absolută”.

Sursa foto: Facebook / Spectrum Bay News 9.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”