Starea de sănătate a lui Michael Schumacher, după ce a participat la nunta fiicei sale! Ce se întâmplă cu fostul pilot acum

  • Publicat:

Michael Schumacher nu a apărut public din momentul tragicului accident de ski, care i-a ruinat cariera și viața. Fostul pilot de Formula 1 a fost prezent recent la nunta fiicei sale, iar englezii au scris despre felul în care acesta comunică cu apropiații.

Prima apariție publică la nunta fiicei sale

Michael Schumacher a avut prima apariție în public de la accidentul de schi din 2013. Fostul pilot ar fi fost prezent la nunat fiicei sale Gina, anunță britanicii de la Daily Mail, care nu au publicat vreo poză sau detalii suplimentare legate de starea acestuia.

„Michael nu vorbește, comunică doar cu ochii lui. Doar trei oameni îl pot vizita și eu știu cine sunt ei. Ei s-au mutat în Spania și soția lui Michael i-a organizat un spital în casă”, a declarat Elisabetta Gregoraci, fosta parteneră a lui Flavio Briatore, fostul șef al Formulei 1.

Ce se întâmplă cu fostul pilot acum

Schumacher trăiește o viață privată alături de familia sa, în Elveția, după accidentul petrecut la ski, în 2013. Starea germanului nu este cunoscută, deși se știe că a stat în comă indusă pentru 250 de zile la spital, înainte de a se întoarce acasă.

Puțini oameni l-au vizitat pe fostul pilot de la accidentarea la cap, iar apropiații și rudele sale țin departe de ochii presei orice are legătură cu acesta.

Calvarul prin care trece de mai bine de un deceniu soția lui Michael Schumacher

„Aceasta este cea mai îngrozitoare situație în care puteau fi Mick (n.r. – fiul lui Schumacher) și Corinna. Au trecut aproape zece ani și Corinna nu a putut în tot acest timp să meargă la o petrecere, la un prânz sau la ceva de genul.

Este ca o prizonieră, pentru că toată lumea vrea să vorbească cu ea despre Michael. Asta în timp ce ea clar nu are nevoie ca cineva să îi reamintească de fiecare dată, în fiecare minut. Am făcut un efort să merg să îl văd pe Schumacher, iar Corinna m-a refuzat. Și pe bună dreptate, din cauza faptului că atât de mulți apropiați, mai ales din perioada petrecută la Ferrari, și-au dorit să îl vadă. Ceea ce e de înțeles.

Nu am putut să îl văd pe Michael și mi-a spus: «Te iubim, Eddie și ținem foarte mult la tine de mult timp, dar avem nevoie de intimitate, ca să îl protejăm pe Michael»”, a declarat Eddie Jordan, proprietarul echipei Jordan Grand Prix.

Sursă foto: Profimedia.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”