Cum arăta Ramona Olaru când a debutat în televiziune. Era brunetă și purta ochelari de vedere

  • Publicat:

În urmă cu aproximativ 10 ani, Ramona Olaru arăta cu totul diferit. Era brunetă, foarte slabă, purta părul lung sub formă de bucle și avea ochelari. Ieșea mereu în evidență prin stilul de îmbrăcăminte și tocurile foarte înalte.

Când a apărut Ramona Olaru la tv pentru prima oară

Astăzi este una dintre cele mai cunoscute asistente de televiziune din țara noastră. Își face apariția pe micile ecrane mereu bine dispusă și cu energie pozitivă. Ce să mai, telespectatorii o adoră!

Și-a făcut debutul în platoul TV al matinalului Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 în urmă cu 10 ani, când Flavia Mihășan, asistenta de la vremea respectivă, a rămas însărcinată. A fost cooptată de la altă emisiune a postului, „Prietenii de la 11”, prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei, emisiune care ieșise din grilă la momentul respectiv.

Însă, nu aceea a fost prima apariție a Ramonei, la „Neatza”. Debutul în platou s-a produs în 2013, când a fost invitată la matinal și a făcut un adevărat show. Imaginea de atunci i-a surprins pe mulți.

„Doamnelor și domnilor, este bună, nebună și punctuală, după cum singură se descrie, și a sosit la Neatza cu tot cu cei 23 de ani pe care îi deține: Ramona Nicoleta”, a prezentat-o atunci Răzvan Simion.

Ramona a intrat în platou încrezătoare, pe tocuri-cui și îmbrăcată într-o rochie mulată, neagră. Purta ochelari, avea părul lung, ondulat, machiaj puternic și un zâmbet la fel de frumos, dar fără fațete.

Deși nu avea experiență în fața camerelor, carisma și dezinvoltura și-au spus cuvântul. A prezentat rubrica Meteo, a dansat, a spus glume și a făcut față tuturor provocărilor la care a fost supusă.

Cum s-a schimbat în toți aceștia ani

Astăzi, Ramona arăta total diferit. Vedeta este aproape de nerecunoscut dacă stăm să ne uitam pe Instagram.

E mai încrezătoare oricând, arată demențial și a rămas la fel de energică și de carismatică. Are multiple contracte de imagine și nu lipsește de la evenimentele mondene.

Sursă foto: Instagram @ramonaolaru.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”