„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută slăbești un kilogram pe săptămână

"Apa de slăbit" este o rețetă de la mănăstire care ajută la slăbit prin arderea grăsimilor și prin detoxifierea organismului.
  • Publicat:

Fratele Daniel de la Mănăstirea Slănic ne prezintă un produs pe cât de simplu, pe atât de util și delicios: apa infuzată cu plante alese special pentru arderea grăsimilor și detoxifierea organismului.

„Ghimbirul este foarte cunoscut pentru curele de slăbit, dezinfectează tractul digestiv, îmbunătățește digestia și se spune că elimină și durerile de cap”, explică Daniel de la Mănăstirea Slănic.

Cum se prepară „apa de slăbit”?

Ai nevoie de:

  • 2 litri apă plată
  • 10 frunze păpădie
  • 5 crenguțe mentă
  • 1 măr ras
  • 1 lingură ghimbir ras
  • zeama de la o lămâie
  • 1 linguriță turmeric
  • 2 lingurițe polen
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 4-5 linguri miere
Mod de pregătire: Pentru a te bucura de beneficiile miraculoase ale ingredientelor, tot ce ai de făcut este să amesteci plantele mai sus descrise într-o carafă, după care să adaugi după bunul plac alte câteva fructe pentru o extra-savoare, în funcție de sezonul în care te afli.

„Omul consumă foarte puține lichide și atunci o să facem un remediu, în special pentru răceli și slăbit, cu o băutură din aceste fructe și plante medicinale. Dăm ghimbirul pe răzătoare, care dă un parfum și aromă foarte plăcută. Apoi, îl punem în carafă, trebuie să mai punem lămâie, care nu trebuie să lipsească din această limonadă, avem și polen pur, scorțișoară, care ajută și ea la slăbit, și turmeric, care elimină toate toxinele. La o carafă puneți câte o lingură din fiecare ingredient. Dacă puneți mai mult, o să iasă ușor picant”, a continuat acesta.

Sursă foto: Captura YouTube.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”