O fată de 15 ani din Dor Mărunt a fost găsită moartă în casă, după o provocare pe TikTok

O fată în vârstă de 15 ani, din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, a fost găsită moartă în casă, după ce a încercat să facă o provocare de pe TikTok.
  • Publicat:
O fată de 15 ani din Dor Mărunt a fost găsită moartă în casă, după o provocare pe TikTok

Tragedia s-a produs, noaptea trecută, în timp ce fata de 15 ani era singură acasă și era live pe TikTok, încercând să facă o provocare de pe rețeaua de socializare.

Una dintre colegele ei a văzut totul și împreună cu o altă fată și cu tatăl uneia dintre ele a mers la fata de 15 ani acasă. Oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112 în momentul în care au observat că tânăra nu răspunde.

Potrivit publicației locale calarasipress.ro, fata și-ar fi pus un picior al patului pe gât și și-a băgat în gură o șosetă. Astfel, ea s-a asfixiat și, până a fost găsită, a fost prea târziu.

Un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Călărași a ajuns la fața locului și a început manevrele de resuscitare, solicitând în același timp intervenția altui echipaj cu medic.

După mai bine de o oră de eforturi pentru a o readuce la viață, medicii au declarat decesul.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs tragedia și dacă tânăra încerca, într-adevăr, să realizeze o provocare primită pe TikTok.

Sursa foto: Shutterstock / Hepta.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”