O fată din Ploiești a visat că este urmărită de cineva și a sărit pe geam de la etajul doi

O fată în vârstă de 14 ani, din Ploiești, a visat că este urmărită de cineva și a sărit pe geam de la etajul doi al blocului în care locuiește cu familia.
  • Publicat:
O fată din Ploiești a visat că este urmărită de cineva și a sărit pe geam de la etajul doi

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, 12-13 octombrie 2024, la ora 04.00, atunci când fata de 14 ani dormea în aceeași cameră cu sora sa mai mică, în vârstă de șase ani.

La un moment dat, copila a deschis geamul camerei și s-a aruncat în gol, de la etajul doi. Sora sa mai mică și-a alertat mama, iar femeia a coborât să își salveze fiica și a sunat la numărul unic de urgență 112.

„Polițiștii Secției nr. 3 de Poliție Ploiești au fost sesizați, la data de 13 octombrie 2024, în jurul orei 04.00, de către o femeie din Municipiul Ploiești cu privire la faptul că fiica sa s-ar fi aruncat de la etajul 2 al blocului în care locuiesc. În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde a fost găsită o minoră de 14 ani, care a suferit mai multe răni în urma incidentului. Tânăra fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se arată într-o informare a IPJ Prahova.

Conform unor surse citate de Observator, fata de 14 ani a fost audiată de polițiști și a declarat că în momentul în care a sărit pe geam a visat că este urmărită de cineva.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”