Jojo, transformare spectaculoasă pentru rolul din „Tătuțu”. Cum arată actrița acum, după schimbările suferite

Actrița Jojo a slăbit spectaculos și a suferit schimbări majore pebtru noul său rol. Cum arată actrița acum?
  • Publicat:

Actrița Jojo, pe numele ei real Cătălina Grama, a dezvăluit recent că a fost nevoită să slăbească 9 kilograme pentru rolul său din noul serial „Tătuțu”, care are loc cu 20 de ani înainte de acțiunea din „Clanul”.

Jojo, transformare spectaculoasă

Transformarea actriței a fost necesară pentru a se adapta cerințelor personajului. Jojo a explicat cum a reușit să piardă în greutate și cât de provocator a fost acest proces pentru ea.

„Pentru ‘Tătuțu” am slăbit 9 kilograme. Trebuia să se vadă o diferență,” a declarat actrița, menționând că, spre deosebire de alte diete stricte pe care le-a încercat de-a lungul timpului, de data aceasta a apelat la ajutorul nutriționistei Andra Balcangiu, care a venit cu o abordare mai sănătoasă și sustenabilă.

„Am micșorat pur și simplu porțiile. Nu m-am restricționat foarte mult pe ceea ce mănânc, doar am redus cantitățile și a funcționat.”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Jojo a subliniat că această metodă a fost mult mai eficientă și mai ușor de urmat comparativ cu dietele stricte din trecut.

„Fac mișcare când pot, deși nu am foarte mult timp. Mă restricționez alimentar cât pot. Adică încerc să duc cu un regim de viață echilibrat. Mănânc porții foarte mici. Pentru “Tătuțu’” am slăbit 9 kilograme. Mâncând foarte puțin. Trebuia să se vadă o diferență.

Nu mi-a fost greu, pentru că asta vorbeam și cu colegele noastre. Spre deosebire de alte diete, acum am fost la un nutriționist, la Andra Balcangiu, a fost foarte faină abordarea ei. Și am micșorat pur și simplu porțiile. Nu m-am restricționat foarte mult pe ceea ce mănânc, deși nu mănânc foarte multe lucruri interzise. Și mai degrabă am micșorat porțiile și a funcționat de minune. E mult mai sănătos și mai bine decât să, nu știu, să stai să te înfometezi o zi întreagă sau să mănânci doar salată cu grătar.Devine frustrant la un moment dat și după o viață de ținut tot felul de diete, nu-ți mai vine”, a mai dezvăluit Jojo.

Pregătiri pentru „Tătuțu’”

Pe lângă schimbările fizice, Jojo a vorbit și despre așteptările sale pentru serialul „Tătuțu’”. Actrița, cunoscută pentru interpretarea personajului Magda în „Clanul”, a declarat că este nerăbdătoare să vadă rezultatul final și este încrezătoare că va fi un succes.

„Cred că e ceva revoluționar și fabulos. N-am văzut nimic din el, văd și eu pentru prima oară ce vedeți voi.”

Deși personajul său nu are o prezență semnificativă în acest serial , Jojo este încântată de tehnologia de întinerire folosită pentru a reda aspectul personajelor din urmă cu două decenii.

„Mi se pare foarte îndrăzneț și curajos din partea lor și sunt mândră că fac parte din echipa asta.”

Scenariul serialului, semnat de Anghel Damian și Lia Bugnar, a fost apreciat de actriță, care a declarat că este scris excepțional și că se așteaptă ca „Tătuțu’” să fie bine primit de public.

Sursă foto – Instagram.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Maria Crișan - Web-editor
Sunt pasionată de tot ce ține de sănătate și lifestyle. Jonglând dintotdeauna cu „armele” cele mai puternice, cuvintele, îmi place să împărtășesc cu cititorii diverse sfaturi și idei despre tot ceea ce înseamnă o viață trăită sănătos și frumos. Lucrez în jurnalism de 3 ani, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”