Horoscop 24 octombrie 2024. Racii visează la o lume mai bună, Leii sunt curioși

Horoscop 24 octombrie 2024. În timp ce nativii Rac visează la o lume mai bună, Leii sunt curioși de un lucru sau o persoană.
  • Publicat:
Horoscop 24 octombrie 2024. Racii visează la o lume mai bună, Leii sunt curioși
Horoscop 24 octombrie 2024. Racii visează la o lume mai bună, Leii sunt curioși

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Berbec

Ai multe motive să fii recunoscător. Sunt multe lucruri care merg bine în viața ta acum. Totuși, nimic nu este mai important decât sănătatea ta. Nu lăsa ca bolile sau accidentele provocate de comportamente inconștiente să îți amintească de asta. Bea multă apă pentru a-ți menține articulațiile bine lubrifiate și evită grăsimile saturate, cum ar fi laptele integral, brânza, untul și smântâna. Folosește ulei de măsline în loc de unt ori de câte ori este posibil.

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Taur

Poziția favorabilă a planetelor îți oferă astăzi un simț intuitiv al direcției, dar cât de departe va ajunge săgeata ta dacă nu ai picioarele ferm plantate pe pământ și spatele drept și puternic? Oferă-ți beneficiul unei practici regulate de yoga pentru a-ți ancora energia și a-ți construi forța, astfel încât să poți folosi aceste tranzite (surse de energie pozitivă în sine) pentru a-ți atinge obiectivele de sănătate.

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Gemeni

Nu ai fost niciodată genul de persoană care să abandoneze un drum odată ales, totuși, trebuie să te obișnuiești cu micile ocoluri pe care viața ni le arată pe parcurs! În loc să privești aceste ocoluri ca pe niște obstacole, consideră-le curbe în drum care erau prea subtile pentru a fi observate la început. Ai încredere că ești încă pe drumul cel bun! Susține-ți natura sensibilă făcând băi de seară sau dimineață devreme cu câteva picături de ulei de lavandă.

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Rac

Visele tale despre o lume mai bună vor părea extrem de clare în timpul aliniamentului planetar favorabil. Echilibrează-ți viața interioară și exterioară cu exerciții fizice robuste și vei avea mai multe șanse de a-ți atinge aceste vise – începând cu propria ta viață. Fii un exemplu pentru ceea ce vrei să vezi în lume. Dacă îți dorești o lume sănătoasă, de ce să nu fii imaginea sănătății în propria lume? Începe prin a-ți dubla aportul zilnic de apă.

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Leu

Poziția planetelor te readuce la ceva ce ți-a stârnit curiozitatea acum câteva luni. Poate avea legătură cu o persoană care te intrigă. Orice ar simți inima ta, menține-ți corpul în formă prin exerciții fizice regulate și consumul unei cantități mari de apă. Nu poți urma inima dacă corpul tău nu este pregătit să se miște! Odihna va ajuta la echilibrarea sistemelor digestive și excretorii, iar asta, la rândul său, va menține energia ta pură pentru când vei avea cea mai mare nevoie de ea!

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Fecioară

Aspectul de azi înseamnă că vei face o pauză să „miroși trandafirii” fie că îți place sau nu. Apleacă-te și leagă-ți șireturile. Oprește-te și verifică harta. Intră în ritmul a ceea ce înseamnă viața de zi cu zi pentru tine și „fii aici acum”. Nu este un moment potrivit pentru a începe proiecte noi, ci mai degrabă pentru a verifica cum te simți în legătură cu proiectele curente. În ceea ce privește dieta ta, poate ar fi bine să verifici dacă mănânci suficiente fructe și legume.

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Balanță

Acesta este un moment minunat să observi ce funcționează în viața ta. Aspectul favorabil al zilei te face deosebit de sensibil, iar ți se recomandă să folosești această sensibilitate pentru un scop pozitiv. Observă cât de bine te simți când faci chiar și puțin exercițiu fizic. Felicită-te pentru asta. Gândește-te cât de des îți prepari mâncare proaspătă și sănătoasă. Bucură-te de această realizare. De fapt, toarnă-ți un pahar mare de apă pentru a sărbători!

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Scorpion

Aliniamentul planetar de astăzi îți oferă motivația necesară pentru a rămâne aproape de casă și a lucra la problema ta principală: sănătatea! Toată lumea trebuie să se concentreze pe obiceiuri sănătoase cel puțin o lună pe an, iar tu vei beneficia dacă vei face din această lună luna ta. Verifică cum te simți cu adevărat. O clasă virtuală de yoga sau o plimbare dimineața devreme te vor centra pentru restul zilei.

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Săgetător

Aspectul zilei îți oferă asistența necesară în privința grijilor pe care le porți despre „cum se va rezolva totul”. Planetele îți reduc presiunea și îți spun „doar privește”. Asta trebuie să încerci să faci în această lună. Doar privește cum viața se desfășoară la fel de ușor cum a făcut-o mereu – atâta timp cât nu stai în cale! Fă-ți partea mâncând sănătos și făcând exerciții fizice cel puțin de trei ori pe săptămână. Apoi, lasă atmosfera cerească să își facă magia.

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Capricorn

Atmosfera cerească de astăzi îți oferă șansa de a-ți lecui rănile – și ar trebui să o faci! Nu lăsa sentimentele negative să treacă neobservate, altfel vor reveni probabil cu o față și mai urâtă. Fii atent la ceea ce îți apare în următoarele câteva zile și investighează sursa. Pentru a rămâne concentrat și centrat, încearcă să ieși la plimbare de câteva ori pe zi. Umple-ți paharul de apă de fiecare dată când te gândești la asta.

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Vărsător

Nu lăsa progresul să stea în calea sentimentelor! Aceasta este o săptămână în care probabil te vei întreba „pentru ce este totul?” – și deși nu vei putea neapărat să răspunzi la această întrebare, este important să îți acorzi timp pentru a căuta răspunsul. Încetinește puțin ritmul și deschide-te către vocea ta interioară. Oferă-ți timp pentru a te relaxa și a te reface, făcând loc în programul tău pentru exerciții fizice. Bea multă apă după aceea și nu uita să respiri adânc.

Horoscop 24 octombrie 2024 pentru Pești

O altă zi, o altă energie planetară – și ești plin de idei mărețe. Există atât de mult potențial într-o pânză proaspătă – ceea ce decizi să creezi îți va aduce, fără îndoială, satisfacție. Cu toate acestea, trebuie să îți pui ideile în aplicare. Atmosfera cerească îți oferă sprijinul interior pozitiv de care ai nevoie, dar depinde de tine să-ți motivezi corpul să facă pașii necesari pentru a-ți realiza visele. Exercițiile fizice ar trebui să fie pe primul loc pe lista ta de „to do” în această lună.

Foto: shutterstock

Sursă: https://www.horoscope.com/

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”