Maria Dinulescu nu crede în diete, dar se menține într-o formă de zile mari de ani buni. Ce meniu are în fiecare zi

  • Publicat:

Deși este o personalitate cunoscută, Maria Dinulescu nu a detaliat public o dietă pe care o urmează în mod regulat. Actrița are 43 de ani și doar 55 de kilograme parcă dintotdeauna! Ce mănâncă ea în fiecare zi pentru a arată impecabil, însă?

Secretul actriței Maria Dinulescu pentru o siluetă suplă

Maria Dinulescu s-a mutat de o bună perioadă în Dubai, unde este consultant imobiliar. Nu mai este atât de des în lumina reflectoarelor, dar pare că este neschimbată. Mărturisește că modul în care reușește se mențină stă în odihnă și multă hidratare.

Întrebată dacă apelează la remedii naturiste pentru a se îngriji, Maria a răspuns: ”Spre exemplu, acum vă scriu din mijlocul deșertului, unde se află câteva lacuri artificiale cu multă vegetație și peste 100 de specii de păsări. Pentru mine, natura a fost întotdeauna spațiul cel mai sănătos”, a precizat actrița pentru viva.ro

Maria se declară atrasă de bucătăria franțuzească și de cea japoneză. ”Îmi place foarte mult bucătăria franțuzească și, desigur, cea japoneză. În Dubai locuiesc în Districtul Financiar, unde se află cele mai bune restaurante – Clap și Avli sunt preferatele mele”, a mai mărturisit Maria Dinulescu.

Adoră mâncărurile amare

Maria Dinulescu a mai dezvăluit și că este și o mare gurmandă și că adoră preparatele amare. Îi place și să gătească, dar în principal dulciuri și doar pentru persoanele apropiate, mai puțin pentru sine.

”Îmi place să prepar dulciuri, însă pentru cei apropiați mie și mai puțin numai pentru mine. Foarte! Sunt Taur prin excelență. Mâncărurile amare sunt preferatele organismului meu, dar încerc absoult orice. De multe ori mă îndrăgostesc de mâncăruri noi, creez și le devin cu ușurință devotată”, a mai spus Maria Dinulescu.

Pentru trupul parcă fără cusur consideră că o ajută smoothie-ul de dimineață, prânzul consistent, ultima masă a zilei, o cină ușoară, dar și voleiul de pe plajă.

”Bănuiesc că am în jur de 55 de kilograme. Un smoothie dimineața, un prânz bun și o cină ușoară. Poate că ajută și voleiul pe plajă”, a mai precizat actrița despre felul cum reușește să aibă o condiție fizică de invidiat.

Sursă foto: Instagram @mariadinulescu.
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre colonoscopie. Dr. Oana Dolofan: „Nu orice pacient poate face colonoscopie”