Dieta Simonei Gherghe. Cum a dat jos cinci kilograme
Simona Gherghe a reușit să slăbească 5 kilograme într-un timp relativ scurt, consumând foarte multe legume verzi.
„Fac supa de sparanghel, de broccoli, creveţi cu sos de usturoi şi ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza calită, mazărea, ciupercile. Lucruri simple, care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul.
Am observat că, dacă îmi gătesc eu, ştiu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, ştiu calitatea uleiului şi ce trebuie să folosesc”, a spus Simona Gherghe.
A spus adio cărnii
Pe de altă parte, vedeta a renunțat la carne, alimentul pe care mulți dintre noi îl consumăm zilnic.
„De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea şi să mă aprovizionez de acolo”, povestea Simona Gherghe, în urmă cu ceva timp.
Dacă mă întreba cineva cât timp petrec în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puţin. Între timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am ţinut o dietă care a avut şi rezultate.
Am slăbit cinci kilograme şi mă simt foarte bine. Acum intru în bucătarie şi gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puţin câte puţin şi sunt la faza în care mă menţin. Mi-am dat seama că se poate şi aşa… gătind eu!”, a mai spus aceasta, potrivit spynews.ro.
Sursă foto: Instagram @simonagherghe