Pizza este acel preparat excelent în orice moment al zilei. Nu îți trebuie o ocazie specială să te bucuri de acest preparat, iar dacă te numeri printre pofticioși și vrei să-ți prepari singur pizza acasă, atunci avem o rețetă foarte rapidă pentru tine, în care ingredientul vedetă este Salamul Bănățean Cris-Tim, un produs cu eticheta curată, care nu conține gluten, soia, monoglutamat de sodiu adăugat sau arome artificiale.
Ingrediente:
• 1 blat de pizza (sau lipie)
• 100g Salam Bănățean Cris-Tim
• 100g brânză rasă (mozzarella, cașcaval)
• 4-5 linguri de sos de roșii
• Legume (ciuperci, ardei, măsline)
Mod de preparare:
Preîncălzește cuptorul la 200°C. Pune blatul de pizza sau lipiile pe o tavă și întinde sosul de roșii deasupra. Adaugă feliile de Salam Bănățean Cris-Tim și legumele preferate, apoi presară brânza. Coace timp de 10-15 minute, până când brânza se topește și pizza devine crocantă. Poftă bună!