CRBL trece printr-o schimbare radicală de look. Cântărețul în vârstă de 46 de ani s-a declarat adeptul operațiilor estetice, în urmă cu câteva săptămâni a suferit o intervenție de blefaroplastie, iar acum anunță că va urca din nou pe masa de operație.
În urmă cu o lună de zile, CRBL s-a lăsat pe mâna medicului estetician, pentru o blefaroplastie. Aceasta este o intervenție chirurgicală care implică îndepărtarea excesului de piele din zona ochilor, care, odată cu vârsta, începe să-și piardă din elasticitate.
„Până nu demult, am făcut parte din categoria bărbaților care consideră că nu trebuie să facem intervenții chirurgicale estetice, pentru că bărbatul este bărbat. Am realizat că nu este deloc așa. Zilele trecute am fost la un control, în urma căruia am hotărât să fac pasul.
Am o moștenire de la tatăl meu la ochi, care mă deranjează vizual-estetic. Și se pare că, odată cu trecerea timpului, se agravează, după cum se poate observa. Abia aștept operația și, evident, rezultatul”, declara CRBL înainte de blefaroplastie.
Mulțumit de rezultat, el a revenit la medic pentru o nouă intervenție: își face implant de păr. „După blefaroplastie am trecut la etapa următoare. Viața este mult prea scurtă ca să trăim conduși de prejudecăți. Evoluție înseamnă schimbare. Schimbare înseamnă curaj. Curaj înseamnă asumare”, a scris artistul pe Instagram.
Transplantul de păr este ideal pentru bărbaţii cu alopecie androgenetică, femeile care au părul foarte rar în anumite zone ale scalpului, în special în zona din faţă (linia frunţii sau creştet, de exemplu) şi persoanele care au suferit arsuri sau alte traumatisme la nivelul scalpului.
În schimb, nu este recomandat celor care nu au deloc păr – pentru a beneficia de un transplant de păr, trebuie să aveţi suficient păr „donator”, pentru că transplantarea foliculilor de păr de la o altă persoană nu este posibilă, corpul respinge părul străin. De asemenea, transplantul de păr este contraindicat persoanelor care şi-au pierdut părul din cauza unor medicamente (cum sunt chimioterapicele) şi celor care prezintă risc crescut de apariţie a cicatricilor cheloide.
Implantul de păr poate fi de două tipuri: transplantare foliculară unitară sau prin fâşii (tehnica FUT – follicular unit transplantation) sau extracţie foliculară unitară (FUE – follicular unit extraction).
Ambele proceduri sunt eficiente, dar părul transplantat va creşte treptat, procesul putând dura chiar şi un an pentru a ajunge la rezultatele dorite.
Foto: Instagram CRBL