Cupe aperitiv cu salam Cris-Tim

Răsfață-te cu aromele vibrante ale Mediteranei cu aceste delicioase cupe aperitiv cu Salam Victoria Cris-Tim și Salam Toast Cris-Tim.
  • Publicat:
Cupe aperitiv cu salam Cris-Tim
Cupe aperitiv cu salam Cris-Tim

Răsfață-te cu aromele vibrante ale Mediteranei cu aceste delicioase cupe aperitiv cu Salam Victoria Cris-Tim și Salam Toast Cris-Tim. Fiecare mușcătură oferă o experiență crocantă de salam cu mozzarella, parmezan, ardei și măsline, toate stropite cu glazură balsamică italiană. Decorate cu frunze proaspete de busuioc, aceste aperitive savuroase sunt perfecte pentru orice întâlnire sau ca gustare.

Rețetă cupe aperitiv cu salam Cris-Tim

Ingrediente:

  • 12 felii Salam Victoria Cris-Tim
  • 12 felii Salam Toast Cris-Tim
  • Mozzarella
  • Parmezan, tăiat cuburi
  • Ardei roșii tăiați cubulețe
  • 1 borcan de Anghinare Tăiate și Marinate, scurse și tocate
  • 1/4 cană Măsline, scurse
  • Cremă de oțet balsamic
  • Frunze Proaspete de Busuioc, pentru decor

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la 190°C. Pentru a face cupele de salam, ia o tavă pentru brioșe și presează o felie de salam în fiecare cupă. Asigură-te că salam acoperă fundul și laturile cupei, formând o formă de cupă. Apoi, coace cupele de salam în cuptor timp de 8-10 minute, până când devin ușor crocante. După ce s-au copt, lasă cupele de salam să se răcească puțin înainte de a le scoate cu grijă din tava pentru brioșe. Așază cupele de salam pe o farfurie sau un platou de servit. Umple fiecare cupă cu mozzarella, cuburi de parmezan, ardei, anghinare și măsline. Stropește cu cremă de oțet balsamic și decorează fiecare cupă cu frunze proaspete de busuioc.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Redactor-șef
ALEXANDRA NECŞOIU, redactor-șef, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe ...
citește mai mult