Sorin Bontea a dezvăluit rețeta simplă de foccacia de post: „Blatul va ieși pufos, are un gust desăvârșit”

  • Publicat:
Sorin Bontea a dezvăluit rețeta simplă de foccacia de post: „Blatul va ieși pufos, are un gust desăvârșit”

Pentru că ne aflăm în Postul Paștelui, Sorin Bontea le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare rețeta de foccacia de post, un preparat absolut delicios, care se face rapid. În plus, nu aveți nevoie de multe ingrediente. Se poate consuma atât ca fel principal, cât și ca aperitiv!

Rețeta simplă de foccacia de post a lui Sorin Bontea

Foccacia este extrem de delicioasă și merge savurată simplă, dar și ca fel principal sau ca aperitiv. În această perioadă, românii țin post, iar chef Sorin Bontea le-a arătat fanilor virtuali cum pregătește foccacia de post. Rețeta este una simplă și aveți nevoie doar de câteva ingrediente din bucătărie. Dacă urmați indicațiile bucătarului celebru, foccacia va fi ieși pufoasă și gustoasă!

Ingrediente pentru foccacia de post

  • 600 gr făină
  • 3 gr drojdie uscată
  • 480 ml apă
  • 12 gr sare
  • 30 ml ulei măsline
  • roșii cherry
  • măsline negre
  • rozmarin.

Cum se prepară

„Toate ingredientele se amestecă și se obține un aluat elastic, nelipicios, care va sta la dospit aproximativ 1 oră. La final, blatul va ieși pufos, iar toppingurile de roșii cherry și măsline negre îi vor da preparatului un gust desăvârșit”, a spus Sorin Bontea.

Sursa foto: instagram Sorin Bontea

Urmărește CSID.ro pe Google News