Friptura de vitel

Este in meniul oricarui restaurant, dar o poti gati usor si acasa. Tocmai de aceea este recomandata de nutritionistul Mihaela Bilic celor care vor sa manance usor si sanatos.
  • Publicat:
Friptura de vitel
Friptura de vitel

INGREDIENTE:
450 de grame de muschi de vitel, 2 lingurite de ulei, 2 rosii, 2 cartofi mici, o ceapa mica, sare, piper, 100 de grame de boabe de mazare, un sfert de cana de apa.

MOD DE PREPARARE:
Se pune o lingurita de ulei intr-un vas de teflon, se adauga carnea de vitel, se rumeneste usor pe o parte si pe alta si se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas, se adauga sare, piper si se pune ceapa la rumenit cca 3’. Apoi se pune din nou carnea de vitel, apa si se lasa la foc mic 25’. Se adauga cartofii, se acopera totul si preparatul se mai lasa inca 40’ la facut. La sfarsit se pune si mazarea si se lasa inca 5’. Se aranjeaza carnea, cartofii si mazarea pe o farfurie si se pot consuma imediat. Pofta buna!

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cocoş cu vin roşu
Cocoş cu vin roşu
Recomandări: