Vel Pitar, liderul industriei de panificatie din Romania, a lansat French Toast Integral. Produsul poate fi gasit pe rafturile magazinelor din luna februarie si se adreseaza tuturor consumatorilor interesati de o nutritie sanatoasa, precum si celor preocupati de silueta lor.
French Toast Integral nu contine E-uri, conservanti sau coloranti si raspunde si celor mai pretentioase gusturi.
Intreg procesul de productie si ambalare este realizat cu instalatii automate, intr-un mediu complet igienic. Tehnologia folosita se numeste Keine Touch si este una dintre cele mai importante si inovative tehnologii in domeniu.
Vel Pitar este prima companie din industria de panificatie care foloseste aceasta tehnologie si care permite ca intreg procesul de productie si ambalare sa fie realizat cu instalatii automate, in conditii de igiena perfecta. Astfel, consumatorul poate avea siguranta ca este prima persoana ce atinge produsul.
Beneficiile consumului de paine integrala sunt nenumarate. Este bogata in fibre naturale, vitamine si minerale si doar 200 g de paine integrala, acopera 40 % din necesarul zilnic de vitamine B1, B3, B6, precum si 40 % din necesarul de fier.
De asemenea, painea integrala contine de trei ori mai multe vitamine si oligoelemente si de cinci ori mai mult magneziu, calciu si fosfor, decat painea obtinuta din faina alba.
Un alt avantaj al consumului de paine integrala este si faptul ca nu predispune la obezitate, isi pastreaza calitatile timp indelungat si este bine tolerata de persoanele cu afectiuni digestive.