Ingrediente: 5 cesti de supa preparata ca baza din 2 Knorr Cub Gaina cu Leustean; ½ lingurita frunzulite uscate de busuioc; 3 cesti amestec orez spaniol; ¼ ceasca ulei de masline virgin; ¼ ceasca zeama de lamaie; 1 ceasca fasii subtiri de ardei gras rosu, galben, verde; ½ ceasca branza feta faramitata; ½ ceasca felii subtiri de castravete; ½ ceasca masline Kalamata feliate; ½ ceasca frunze proaspete de menta; 2 lingurite piper negru macinat.
Mod de preparare: cand baza de supa preparata din Knorr Cub Gaina cu Leustean fierbe, se adauga busuiocul, apoi amestecul de orez spaniol, se acopera cratita cu un capac si se lasa la foc mic inca 18-20 de minute, sau pana cand s-a fiert orezul. Cand este gata, se ia de pe foc si se mai lasa acoperit inca 10 minute. Apoi se adauga uleiul de masline, zeama de lamaie si restul ingredientelor si se amesteca bine, pana cand se distribuie uniform in compozitie. Se serveste cu frigarui de pui sau miel.