Ingrediente: 4 portocale decojite si feliate; un grepfrut decojit si feliat; 3 cesti de fasole jicama, curatate de coaja si taiate bucatele; ¾ ceasca ridichii taiate feliute; 1 ½ lingurita coaja rasa de la o lamaie verde; 3 lingurite suc de lamaie verde; 3 lingurite iaurt simplu degresat; 2 lingurite maioneza Hellmann’s; 1 ½ lingurite miere; ¼ lingurita piper negru; 4 cesti frunze de salata; o ceasca seminte de rodii; 3 lingurite seminte de dovleac decojite si prajite; 2 lingurite frunze de coriandru maruntite; un varf de sare
Mod de preparare: portocalele si grepfrutul se pun intr-un bol mare, peste ele se adauga fasolea jicama si ridichile, se amesteca si se dau la rece pentru 30 de minute. Iaurtul se amesteca cu maioneza Hellmann’s, coaja de lamaie, mierea, sarea si piperul, pentru dressing. Apoi se asaza spanacul intr-un vas pentru salata, deasupra se pun fructele scoase de la frigider, totul se amesteca cu dressingul din iaurt, iar la sfarsit, deasupra se presara semintele de dovleac, rodii si coriandrul.