Albuş pudră stabilizat, cu cantitate redusă de glucoză

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 7
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 9.199
Acid glutamic g 11.733
Alanină g 5.16
Arginină g 4.92
Histidină g 2.063
Cistină g 2.227
Valină g 5.763
Prolină g 3.259
Serină g 6.2
Fenilalanină g 5.163
Glicină g 3.067
Triptofan g 1.436
Treonină g 3.653
Izoleucină g 4.44
Leucină g 7.407
Lizină g 5.94
Metionină g 3.011
Tirozină g 3.437
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.173
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.07
Acizi graşi saturaţi (total) g 0.147
Colesterol mg 20
Macronutrienți
Apă g 6.53
Aport caloric / Energic total kcal 362
Carbohidraţi (total) g 4.72
Lipide / Grăsimi (total) g 0.48
Proteine g 84.63
Minerale
Calciu mg 104
Cupru mg 0.128
Fier mg 0.23
Fosfor mg 104
Magneziu mg 82
Potasiu mg 884
Seleniu µg 192
Sodiu mg 1014
Zinc mg 0.13
Fitonutrienți
Luteină + zeaxantină µg 20
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 10.7
Vitamina B12 µg 0.19
Vitamina B2 - Riboflavină mg 3.71
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 0.773
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.67
Vitamina B6 mg 0.037

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”