Alimentaţia bebeluşului, carne, batoane carne

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 baton 10
1 borcănel 71
1 borcănel Gerber Graduate 71
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.126
Acid glutamic g 2.023
Alanină g 0.785
Arginină g 0.871
Histidină g 0.461
Cistină g 0.073
Valină g 0.691
Prolină g 0.759
Serină g 0.495
Fenilalanină g 0.607
Glicină g 0.682
Triptofan g 0.092
Treonină g 0.581
Izoleucină g 0.667
Leucină g 1.042
Lizină g 1.034
Metionină g 0.309
Tirozină g 0.521
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 6.48
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 1.59
Acizi graşi saturaţi (total) g 5.82
Colesterol mg 70
Macronutrienți
Apă g 69.5
Aport caloric / Energic total kcal 184
Carbohidraţi (total) g 1.1
Fibre (total) g 0.2
Glucide/Zaharuri (total) g 0.8
Lipide / Grăsimi (total) g 14.6
Proteine g 13.4
Minerale
Calciu mg 34
Cupru mg 0.068
Fier mg 1.38
Fosfor mg 103
Magneziu mg 11
Potasiu mg 114
Seleniu µg 13.3
Sodiu mg 423
Zinc mg 1.9
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 56.8
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.2
Retinol µg 21
Vitamina D3 (cholecalciferol) µg 0.2
Vitamina A, IU IU 69
Vitamina A, RAE µg 21
Vitamina D IU 9
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.059
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.28
Vitamina B12 µg 0.29
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.172
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.481
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.481
Vitamina B6 mg 0.08
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.5
Vitamina C mg 2.4
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 3

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”