Alimentaţia bebeluşului, carne de pui

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 15
1 borcănel 71
1 borcănel Gerber Third Foods 71
1 borcănel Heinz Junior-3 71
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 1.362
Acid glutamic g 2.128
Alanină g 0.936
Arginină g 1.028
Histidină g 0.445
Cistină g 0.193
Betaină mg 11.6
Valină g 0.74
Prolină g 0.759
Serină g 0.535
Fenilalanină g 0.599
Glicină g 0.981
Triptofan g 0.167
Treonină g 0.66
Izoleucină g 0.693
Leucină g 1.136
Lizină g 1.228
Metionină g 0.394
Tirozină g 0.471
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 4.33
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 2.33
Acizi graşi saturaţi (total) g 2.47
Colesterol mg 59
Macronutrienți
Apă g 76
Aport caloric / Energic total kcal 146
Lipide / Grăsimi (total) g 9.6
Proteine g 14
Minerale
Calciu mg 55
Cupru mg 0.045
Fier mg 0.99
Fosfor mg 90
Magneziu mg 11
Potasiu mg 122
Seleniu µg 10.3
Sodiu mg 49
Zinc mg 1.01
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 43.2
Retinol µg 11
Vitamina A, IU IU 40
Vitamina A, RAE µg 11
Vitamina D IU 2
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.014
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.4
Vitamina B12 µg 0.4
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.163
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 3.42
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.726
Vitamina B6 mg 0.188
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.7
Vitamina C mg 1.5
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 11

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”