Alimentaţia bebeluşului, carne de vită

Cantitate Unitate de masură Greutate (grame)
1 lingură 14,7
1 borcan 71
Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Betaină mg 3.1
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.95
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.16
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.18
Colesterol mg 51
Macronutrienți
Apă g 82.44
Aport caloric / Energic total kcal 81
Carbohidraţi (total) g 2.43
Lipide / Grăsimi (total) g 2.52
Proteine g 12.03
Minerale
Calciu mg 5
Cupru mg 0.148
Fier mg 0.98
Fluor µg 2.1
Fosfor mg 93
Magneziu mg 11
Mangan mg 0.037
Potasiu mg 187
Seleniu µg 2.9
Sodiu mg 41
Zinc mg 2.22
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 37.6
Vitamina D (D2 + D3) µg 0.4
Vitamina D IU 15
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.013
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.37
Vitamina B12 µg 1.26
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.135
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 2.495
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.083
Vitamina B6 mg 0.039
Vitamina K (Menachinonă-4 - vit K2) µg 1
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 0.6
Vitamina C mg 2.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 8

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”