Alimentaţia bebeluşului, cartofi cu brânză şi şuncă

Nutrienți Unitate Valoare / 100g
Introdu o nouă cantitate
Aminoacizi
Acid aspartic g 0.414
Acid glutamic g 0.583
Alanină g 0.129
Arginină g 0.167
Histidină g 0.094
Cistină g 0.034
Betaină mg 0.5
Valină g 0.177
Prolină g 0.186
Serină g 0.142
Fenilalanină g 0.158
Glicină g 0.109
Triptofan g 0.036
Treonină g 0.118
Izoleucină g 0.143
Leucină g 0.231
Lizină g 0.235
Metionină g 0.069
Tirozină g 0.111
Lipide
Acizi graşi mono nesaturaţi (total) g 0.733
Acizi graşi poli nesaturaţi (total) g 0.163
Acizi graşi saturaţi (total) g 1.1
Colesterol mg 6
Macronutrienți
Apă g 81.5
Aport caloric / Energic total kcal 78
Carbohidraţi (total) g 11.97
Fibre (total) g 1.2
Glucide/Zaharuri (total) g 0.8
Lipide / Grăsimi (total) g 2
Proteine g 3.5
Minerale
Calciu mg 53
Cupru mg 0.06
Fier mg 0.4
Fluor µg 61.1
Fosfor mg 108
Magneziu mg 14
Mangan mg 0.018
Potasiu mg 143
Seleniu µg 5.5
Sodiu mg 205
Zinc mg 0.6
Fitonutrienți
Beta caroten µg 3
Luteină + zeaxantină µg 5
Vitamine
Colină (Vitamina B4) mg 15.4
Retinol µg 8
Vitamina A, IU IU 31
Vitamina A, RAE µg 8
Vitamina D IU 1
Vitamina B1 - Tiamină mg 0.05
Vitamina E (alfa-tocoferol) mg 0.02
Vitamina B12 µg 0.07
Vitamina B2 - Riboflavină mg 0.1
Vitamina B3 (vit. PP) - Niacină mg 1.06
Vitamina B5 - Acid pantotenic mg 0.345
Vitamina B6 mg 0.16
Vitamina K (Filochinonă - vit K1) µg 1.3
Vitamina C mg 0.1
Vitamina B9 - Acid folic, DFE µg 6

ATENTIE: Csid.ro ofera prin aceasta rubrica de intrebari si raspunsuri informatii despre sanatate, sfaturile avizate ale medicilor si specialistilor de aici au un scop informativ si nu pot inlocui consultul medical direct sau diagnosticul rezultat ca urmare a investigatiilor de specialitate. Va recomandam ca pe langa sfaturile si raspunsurile citite aici sa consultati direct pentru tratament sau diagnostic medicul dumneavoastra curent sau specialistii nostrii colaboratori.

Vezi Alimente în ordine alfabetică
Cel mai nou articol Video:
Boala arterială periferică la pacienții cu diabet. „Marea majoritate a oamenilor se gândesc la evenimentul cel mai neplăcut al acestei patologii: amputația”